Cele mai amuzante imagini de la Bucharest Challenge

Publicat duminică, 24.08.2008 13:26

Automarket v-a pregatit un grupaj foto care reflecta din alt unghi de abordare cursele de la Bucharest Challenge.

Ce inseamna Bucharest Challenge pentru romani? Zgomot si masini bengoase. Si "masini d-alea care seamana cu alea de Formula 1". Si Loganuri preparate care se dau pe pista in compania unor vedete pe care lumea le vede la televizor. Si atat. In rest, 99% dintre cei prezenti pe aici - si ii numar aici pe multi dintre jurnalistii romani acreditati - habar n-au ce inseamna FIA GT, ce masini se dau in competitie si cine le piloteaza. Pana la urma, nici nu mai conteaza ce se intampla cu adevarat in competitie atata timp cat publicul tau citeste informatii doar daca ii vari pe gat titluri de genul "Raliul din jurul Casei Poporului".

Asta pentru ca acesta - educat de tine, de altfel - habar n-are ca aici nu e raliu, e cursa de circuit, si ca nu (mai) e Casa Poporului de ceva vreme.

Am avut avantajul de a urmari evenimentele din interior. Desi majoritatea lucrurilor se desfasoara dupa tipare FIA, adica ordonate, exista elemente care te zgarie pe ochi si care ti se par aproape incredibile. Cum ar fi, de pilda, faptul ca fiecare institutie media a avut voie sa aiba doar doi jurnalisti acreditati la eveniment. Logica avea radacini corecte, anul trecut fiind acreditati la eveniment pseudojurnalisti de la publicatii de gen "Saptamana agricola". Totusi, a imparti cate doua acreditari jurnalistilor de la foarte putinele publicatii care chiar se implica in eveniment e o dovada de superficialitate. Ca organizator, trebuie sa stii care sunt publicatiile care se implica in eveniment si care nu. Evident, Automarket s-a straduit, prin cei doar doi oameni acreditati, sa va ofere - pe cat posibil - informatii si imagini in timp real. Ceea ce nu putem spune despre alte publicatii - unele purtand pe frontispiciu titulatura de partener media al evenimentului.

Pana una-alta, in timp ce unii alergau dintr-o parte intr-alta a circuitului, altii nici nu au vizitat vreodata Centrul de Presa. Trecem peste asta.

Ajungem la public. Nimic special, oamenii care asista la evenimentul de la Palatul Parlamentului fiind aceiasi pe care ii vezi pe la orice eveniment sportiv din Bucuresti. Nici metehnele nu dispar, evident. Se ajunge, astfel, la una dintre singurele curse auto ale lumii ai carei spectatori bat fara probleme recordul la burti scoase pe afara, la una dintre cursele in care cojile de seminte acopera pista si la un eveniment care privit de pe varful blocului arata mai bine decat din tribuna. In plus, Bucharest Challenge este o ocazie excelenta de a sta asezat la iarba verde pe peluzele din fata Palatului Parlamentului.

Fotografiile alaturate au incercat sa surprinda cateva dintre momentele de relaxare din timpul, dinaintea sau de dupa curse. Fie ca e vorba de un pilot din GT a carui masina a dat chix pe pista, de un angajat al serviciilor anexe care a adormit si la capataiul caruia sta o cruce sau de angajatele firmei de igienizare care stau la taclale si la un juice cu unul dintre baietii ELF, furnizor oficial de lubrifianti, evenimentul din centrul Bucurestiului nu duce lipsa de imagini amuzante.

  • Moxxu, duminică, 24.08.2008 23:46
    Bine ca...

    n-a mai sarit nici un comunitar pe pista (ca anul trecut)

  • rookie, luni, 25.08.2008 04:10

    Cred ca mai bine mergea un titlu simplu: "Altfel de imagini de la B.C. 2008" Nu toate sunt amuzante.

  • boss, luni, 25.08.2008 06:23

    marfa :))))

  • alecu, luni, 25.08.2008 06:38

    pai normal ca stau cu burtoacele pe-afara la caldura aia. ca asa e obisnuit bastinasu de romania. dar poate ca daca va uitati la alte circuite de formula 1, sau 3 sau de care vreti voi (chiar ieri la valencia parca a fost ceva) o sa vedeti ca tribunele sunt acoperite tocmai pentru a evita cat mai mult caldura. pai pt ce sa dau bani pe bilet sa ma tampeasca soarele in cap? acu pe bune. e deja a doua editie. faptul ca a plouat la prima nu le-a trecut prin cap ca acum se va muri de cald? de ce n-au acoperit tribunele? n-au bani? :))

  • martiz, luni, 25.08.2008 07:09
    Parinti TAMPITI!!!

    Chiar nu avea cu cine sta acasa acel bebelus?

  • qqq, luni, 25.08.2008 07:45
    hmmm

    nu mi se pare nici o poza amuzanta

  • ionut, luni, 25.08.2008 08:29
    yeah righ

    Hmmm, unde naiba sunt astea poze amuzate?

  • XPB, luni, 25.08.2008 08:43

    PAROL!

  • sunshine64sm, luni, 25.08.2008 10:03
    Si totusi unde sint imaginile "amuzante" ?

    Am zimbit citind titlul, si apoi am ris dupa ce m-am uitat la imagini: am ris de prostia celui care a dat asa un titlu, la niste imagini de toata prastia. O dovedit cit se poate de clar ca e un amator si de fapt un habarnist in materie de foto. Mai bine s-ar apuca sa mature strazile.

  • MAS, luni, 25.08.2008 10:11

    Asa, si? Ce mare chestie e incat a trebuit facut un articol pe tema asta?!?! Ce voiai, sa stea oamenii in cojoc pe vremea aia pe care-ti venea sa-ti dai jos si pielea de pe tine, sau ce? Care e problema ca unii au fost mai norocosi si s-au uitat de pe bloc??? Daca tot zici asta, tare as vrea sa te vad ce-ai face daca ai fi locatar in vreunul din blocurile din jurul Casei Poporului si cand se face circuitul, sa te asezi cumintel la coada la bilete si sa-ti iei constiincios bilet si in ziua cursei sa-ti iei locul platit in tribuna. In momentul ala m-as pisha pe mine de ras de atata prostie... Cat despre seminte... Stai linistit ca si prin alte parti se practica sporturi asemanatoare, asa ca straduiti-va sa creati articole interesante si care sa nu semene a texte luate din "Can Can". Aveti pretentia ca sunteti profi, aveti pretentia ca sunteti publicatie auto, atunci purtati-va ca atare!

  • Andy, luni, 25.08.2008 10:26
    ain't that funny

    mmm..no, it's not. fratilor, cred ca voi 2 aveti o cu totul alta definitie a notiunii "amuzant" decat noi ceilalti.

  • je, luni, 25.08.2008 10:28
    tampenie

    Unde vedeti mah voi partea amuzanta????automarket , in ultimul timp va cam duceti la fund ,mai ales cei de la stiri sunt varza, luati niste oameni care gandesc ....si pot scrie ceva

  • Octavian, luni, 25.08.2008 11:11

    Unele poze sunt chiar dragutze, de exemplu cea cu bolidul si pilotul in stanga imaginii.

  • Gangsta, luni, 25.08.2008 14:24

    Si pozele amuzante unde sunt ?

  • ionut berceni, luni, 25.08.2008 18:28
    hihihi

    good job bro :d

  • dorin, luni, 25.08.2008 22:41
    tampiti sunteti voi

    unii parinti chiar nu au cu cine sa-si lase copilul ,pozele cu crucea la cap sunt super