Continental a produs 300 de milioane de anvelope în România

Publicat luni, 16.10.2023 10:17 de Alexandru Monenciu

Continental a atins o bornă importantă, chiar la aniversarea celor 25 de ani de la înființarea fabricii de anvelope din Timișoara: a produs anvelopa cu numărul 300 de milioane la noi în țară.

În urmă cu 25 de ani, Continental înființa fabrica de anvelope din Timișoara. În tot acest timp, compania a investit peste 600 de milioane de euro și a angajat peste 2.700 de persoane în această fabrică, una dintre cele mai mari din Europa ale grupului.

Tot acum, Continental anunță că a produs anvelopa cu numărul 300 de milioane la fabrica din Timișoara.

"Cu cele 300 de milioane de anvelope produse la Timișoara am echipat echivalentul a aproximativ 75 de milioane de mașini din întreaga lume cu anvelope sigure și de calitate premium," a declarat Matthieu Turlure, directorul fabricii de anvelope Continental din Timișoara.

În orașul de pe Bega, Continental produce o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni cuprinse între 13 și 20 de inch, atât pentru echiparea originală cât și pentru piața "aftermarket".

Până în 2050, Continental și-a stabilit ca obiectiv producerea de anvelope cu materiale 100% sustenabile. Mai mult, compania intenționează să devină neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

via Continental