Continuă modificarea electricelor: Tesla Model Y primește un pachet de tuning de la Novitec

Publicat miercuri, 18.01.2023 15:11 de Alexandru Monenciu

Tunerul german a dezvoltat un pachet de tuning pentru modelul cu zero emisii Tesla Model Y. Acesta include chiar și o suspensie care, potrivit Novitec, scade consumul de energie pe distanțe lungi.

De o bună perioadă încoace, germanii de la Novitec au dezvoltat tot felul de pachete de tuning pentru modelele Tesla. După Model S, Model 3 și Model X, a venit acum timpul lui Model Y să treacă prin atelierele companiei.

Pentru început, Novitec propune o serie de elemente exterioare din fibră de carbon, un eleron și un difuzor de aer. Să nu uităm de jantele forjate, cu diametrul de 22 de inch.

Tesla Model Y a primit apoi o suspensie nouă care scade garda la sol cu până la 40 de milimetri. Potrivit reprezentanților companiei de tuning, odată montată, aceasta scade cu până la 7% consumul de energie pe distanțe lungi.

Și interiorul modelului electric american poate fi modificat. Lista include o serie de culori și materiale noi, dar și ornamente din fibră de carbon sau un plafon îmbrăcat în Alcantara.

via Novitec

  • Dutz, miercuri, 18.01.2023 23:44

    Așteptam prima electrică la care i se va monta un motor termic (diesel) ca sa și poată fi folosită… :)))

  • Bogdan, joi, 19.01.2023 13:25

    Vezi ca un frate de-al tău încă susține pe tik tok ca Pământul e rotund... Ma rog, ce zic eu, fiecare ne manifestam diferit frustrarea ca nu ne permitem un model Y. Tare mi-ar place

  • Dutz, joi, 19.01.2023 15:18

    Mi-ar plăcea de careva ori, dar nu sunt frustrat, cel puțin nu din acest motiv. Nici o Tesla nu trece peste Panamera cel puțin nu pentru mine.