Cum să-ți păcălești vecinii: pachetul AMG Body Kit de pe A-Klasse îți oferă un look ultra agresiv pe motorizările normale ale compactei germane

Publicat joi, 25.02.2016 14:10 de Mircea Meşter

Dacă nu ai bani de Mercedes A45 AMG, dar vrei ca noul tău A-Klasse să arate gata de circuit, Mercedes are soluția: pachetul de elemente AMG Body Kit se montează pe mașină și-o transformă într-un pseudo-Hot Hatch.

Mărcile premium mizează în ultimii ani pe pachete estetice sportive care îmbunătățesc look-ul modelelor sale fără ca asta să afecteze performanțele sau capacitățile acestora. Este un compromis vizual, dacă vreți, o alternativă mai ieftină pe care cumpărătorii acestor modele o au la dispoziție pentru a pune sare și piper pe un model fără a scoate din buzunar sume exagerate de bani.

Astfel, după ce BMW a "inventat" pachetul M ca opțiune pentru oricare dintre modelele din gama proprie, transformând astfel versiunile de motorizare de bază în mașini care arată agresiv pe stradă, Audi și Mercedes-Benz au intrat și ele în joc prin pachetele S-Line, respectiv AMG. Ei bine, Mercedes face un pas în față și plusează cu un set de accesorii agresive care pot completa la nevoie pachetul AMG deja disponibil. Numele său: AMG Body Kit.

Elementele din pachetul AMG Body Kit au culoarea neagră glossy.

Pachetul de accesorii AMG suplimentare care pot fi comandate pe A-Klasse are un singur rol: transformarea unei mașini deja agresive într-una cu design care amintește de Hot Hatch-uri. Astfel, extensiile de caroserie disponibile din această primăvară la dealerii mărcii germane pot fi recunoscute în general prin faptul că au o culoare neagră glossy și pot îmbunătăți vizual spoilerele, barele și aripile lui A-Klasse.

Pachetul suplimentar de elemente AMG este disponibil exclusiv clienților care au deja pachetul AMG Line montat pe mașină, iar prețul elementelor este destul de piperat: extensiile pentru cele două praguri costă 790 de euro, splitter-ul frontal vine la 470 de euro, anexa de spoiler spate cu difuzor este disponibilă pentru 470 de euro, iar stickerele lateral costă 200 de euro.

  • deceneu, joi, 25.02.2016 14:30

    toba sport pa dacie 1100....

  • Scorpionul.negru, joi, 25.02.2016 17:55

    Un model nou cand scot ? Asta deja e plictisitor de la o vreme idiferent ce ar face la el. E nevoie de o schimbare radicala la A class.

  • echo, joi, 25.02.2016 18:06

    singuru`care-i pacalit este propitaru`