Dacia prelungește suspendarea producției de la Mioveni: activitatea urma să fie reluată în 5 aprilie

Publicat joi, 02.04.2020 15:26 de Paul Cosma

Dacia a anunțat că va prelungi închiderea temporară a fabricii de la Mioveni, după ce producția fusese oprită începând din 19 martie, iar reluarea activității fusese programată pentru 5 aprilie. Deocamdată, Dacia nu a transmis când plănuiește să repornească producția de la Mioveni.

Groupe Renault România a anunțat că întreruperea activității de fabricație la mioveni va fi prelungită”, conform unui nou comunicat oficial. Anterior, Dacia anunțase că producția va fi oprită în perioada 19 martie – 5 aprilie.

“În contextul propagării virusului COVID -19 la nivel global și al evoluției crizei sanitare, Groupe Renault România, în acord cu partenerii sociali, prelungește perioada de întrerupere a activității de producție de la uzinele din Mioveni,”

au transmis reprezentanții companiei.

Dacia susține că “acționează pentru a aplica măsuri corespunzătoare, care să asigure angajaților protecție în desfășurarea activității.”

Deocamdată, Dacia nu a transmis când plănuiește să repornească producția de la Mioveni, urmând ca anunțul către angajați și partenerii de business să fie făcut la momentul oportun.

Via Dacia

  • fanel, joi, 02.04.2020 15:54

    Sa nu ne facem iluzii. Macar pana pe 20 aprilie.

  • aventurine green, joi, 02.04.2020 18:56

    Ziua Europei se va sarbatori in aceeasi distantare sociala pentru liniile de productie de la Colibasi.