Discovery Channel introduce în program o nouă emisiune auto: Maşini mortale

Publicat marţi, 08.07.2014 13:19 de Sebastian Toma

Grila de programe a postului Discovery va include o nouă emisiune dedicată pasionaţilor de automobile. Aceasta se numeşte "Maşini mortale" şi prezintă aventurile a doi căutători de comori pe patru roţi dornici să facă avere din vânzarea unor vehicule rare.

Discovery Channel lansează în 19 iulie o nouă emisiune auto, numită "Maşini mortale". Aceasta ne prezintă aventurile a doi căutători de maşini, care se aventurează în cele mai periculoase locuri din lume pentru a găsi maşini rare şi valoroase pe care să le vândă mai departe. Lui Yusuf şi Antonio le stă în faţă potenţialul unui profit uriaş, dar riscurile pe care şi le asumă cei doi sunt pe măsura recompensei. În lupta lor li se alătură Andrew, un specialist în domeniul operaţiunilor sub acoperire. Emisiunea vine ca un bonus pentru fanii emisiunii "Comoara din curtea casei", care prezenta aventurile unei echipe care săpa prin curţile americanilor de rând în căutarea obiectelor rare.

Vedetele emisiunii "2 nebuni pe 4 roţi" vin să facă off-road în România

Ei sunt cei trei progragonişti ai show-ului "Maşini mortale" de la Discovery Channel. Vi-i prezentăm pe Antonio, Andrew şi pe Yusuf.

Echipa de aventurieri de la "Maşini mortale" riscă să fie jefuită la orice pas în călătoriile dintre tranzacţiile pe care şi le aranjează, iar sarcina noului bodyguard este să protejeze activele lui Yusuf şi Antonio, doi căutători de maşini cu o experienţă de peste zece ani în domeniu. Situaţia de pe micile ecrane promite să devină mai interesantă de la o tranzacţie la alta, deoarece Andrew le promite celor doi siguranţă fără compromisuri, în timp ce ambii aventurieri sunt dornici să rişte orice ca să obţină profit.

Vedetele emisiunii ”2 nebuni pe 4 roţi” s-au bucurat de off-road în România

  • e-morte.labil (...un hybrid GM, marţi, 08.07.2014 21:04

    pai ar putea sa caute la GM in curte