EXCLUSIV: Primele fotografii spion cu noul Mercedes SLK

Publicat marţi, 10.03.2009 12:48 de Sebastian Toma, Foto: Carpix

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion cu cea de-a treia generatie a modelului Mercedes SLK.

Fotografii spion de la Carpix au surprins primele imagini cu noul Mercedes-Benz SLK in timpul testelor. Desi modelul surprins de fotografii spion este ascuns de un strat gros de camuflaj, se pare ca SLK a scapat de partea frontala in stilul monoposturilor de Formula 1. Pe langa asta, se pare ca oglinzile laterale ale lui SLK au fost mutate de pe montantul A pe portiere.

Modelul a primit un set de pozitii cu LED-uri, iar aripile acestuia au fost evazate substantial.

Dimensiunile acestui model par a fi similare cu cele ale generatiei precedente. Avand in vedere acest lucru, Mercedes ar putea sa incerce sa mareasca performantele lui SLK prin micsorarea masei acestui model. Gama de motorizari a fost imbunatatita, iar surse din cadrul producatorului german releva faptul ca noul SLK ar putea fi echipat cu un propulsor diesel. Noul Mercedes-Benz SLK va fi disponibil la inceputul anului 2012, ceea ce inseamna ca modelul va fi prezentat oficial spre sfarsitul anului 2011.