Ford a oferit un Explorer cățărătorului care a ajuns primul în vârful unui turn de 47 de metri

Publicat duminică, 08.08.2021 10:11 de Bogdan Mirică

Ford a organizat un concurs de cățărare în vârful celui mai înalt turn de acest gen din lume. Primul cățărător care a urcat pe platforma aflată la 47 de metri a primit un Ford Explorer.

Ford continuă să promoveze intens noul Explorer pe piața din Europa, chiar și la un an de la debutul mașinii pe piață. Cea mai nouă „cascadorie” a avut loc în Europa și s-a desfășurat chiar în vârful celui mai înalt turn de cățărare din lume.

Acesta a fost inaugurat în vara acestui an în Lillesand, Norvegia, și are o înălțime de 47 de metri. Din vârful său, acolo unde a fost așezat un Ford Explorer, poate fi văzută strâmtoarea Skagerrak.

Ford a anunțat că va oferi vreme de doi ani un Explorer PHEV cățărătorului care va escalada cel mai repede turnul. Traseul a fost pregătit de un cățărător campion, Martin Mobraten.

Câștigătorul traseului, un tânăr de numai 21 de ani, a avut nevoie de numai 3 minute și 33 de secunde pentru a ajunge pe platforma unde se afla mașina.

via carscoops

  • inexorabil, luni, 09.08.2021 20:37

    Păi şi noi ne căţărăm (şi încă zilnic) în vârful unui morman de probleme existenţiale şi nu primim moca niciun Ford – eventual avem şanse să facem cunoştinţă cu firma Cord.

  • andrei, miercuri, 11.08.2021 11:08

    pai nu se dau premii pt asta :); ala era un concurs, alta mancare de peste.