Fotospion: Facelift pentru Renault Clio in 2009

Publicat luni, 15.09.2008 16:09 de Bogdan Mirică

Actuala generatie Renault Clio va primi un facelift la inceputul anului viitor, asteptat la Salonul de la Geneva.

Renault este intr-o continua expansiune si reinnoire a gamei de modele. Dupa ce va dezvalui la Salonul Auto de la Paris noua generatie a modelului Megane, Renault pregateste pentru fanii brandului o alta surpriza de proportii.

Este vorba despre faceliftul actualei generatii Clio, model ajuns deja la mijlocul ciclului sau de viata. Intentiile constructorului francez au fost tradate de o serie de fotografii spion care au surprins un exemplar camuflat in timpul unor teste.

Imaginile tradeaza un facelift major in partea frontala si posterioara, acestea fiind cel mai bine camuflate. Acelasi lucru se va intampla probabil si la interior unde se observa din abundenta mai multe insertii cromate.

Renault a ales intarzierea facelift-ului pentru a-i putea permite noului Megane sa se bucure de toata atentia in cadrul Salonului de la Paris. De aceea am putea vedea faceliftul pregatit pentru Clio abia in primavara lui 2009, in cadrul Salonului de la Geneva. Versiunea revizuita este asteptata sa debuteze pe strazi la mijlocul anului viitor.

via | WorldCarFans

  • bogdan, luni, 15.09.2008 21:47
    renault

    deabia l-au scos pe piata si deja nu le place cum arata :))))))))

  • Alex, marţi, 16.09.2008 06:15
    dadada

    Abia astept sa-l vad ! Sa vedem si la motor , optiuni ce s-a mai intimplat.

  • julian, marţi, 16.09.2008 10:36
    Renault

    Am mai spus ce cred despre reanault... asta nu este decit pentru publicitate...

  • alecu, marţi, 16.09.2008 13:08
    depinde

    sa speram ca merg tot pe stilul frantuzesc de design intalnit si la citroen sau chiar la peugeot, obisnuit pana acum. pentru ca noul megane e o dezamagire totala. e o masina cu un design nipon. e frumoasa dar nu e spectaculoasa, asa cum a facut valuri megane 2.

  • eu, marţi, 16.09.2008 19:32
    pac pac

    pun pariu ca e acelasi model de masina, pozat cu o prelata pe el , ca sa mai fie fabricata o stire