FOTOSPION: Primele imagini cu noul BMW Seria 7 facelift. Ar putea fi lansat în 2026

Publicat marţi, 23.07.2024 11:20 de Tiberiu Safta

Au apărut primele imagini spion cu noul BMW Seria 7 facelift. Versiunea actualizată a modelului german de lux ar putea fi lansată în 2026.

Noua generație BMW Seria 7 a fost prezentată pentru prima dată în 2022. Însă nu va dura mult până când modelul de lux al bavarezilor va primi o actualizare majoră sub forma unui facelift. Asta pentru că tocmai au fost publicate primele imagini spion cu noul model, ascuns complet sub camuflaj în timpul unor teste pe drumurile publice din Spania.

Camuflajul sugerează că noul model ar urma să aducă un design revizuit, în special al părții frontale. Actualul model are un design controversat în rândul fanilor mărcii, în special datorită grilei duble foarte mari și a farurilor destul de subțiri. Din ceea ce au reușit să surprindă fotografii spioni în timpul testelor, se pare că noul BMW Seria 7 facelift ar urma să primească o grilă dublă nouă, asemănătoare cu cea văzută la noua Seria 5.

Inclusiv partea din spate este în totalitate acoperită, lucru care sugerează că urmează un design nou și aici. Tot aici sunt vizibile și 4 terminații ale evacuării, ceea ce confirmă că noul model va fi disponibil în continuare și în versiuni cu motoare termice.

La interior, este de așteptat ca noua Seria 7 facelift să primească actualizări la sistemul multimedia, însă fără alte modificări majore.

Deocamdată, nu au fost divulgate alte detalii despre noul BMW Seria 7 facelift. Cel mai probabil, noul model actualizat ar urma să fie lansat în 2026.

IMAGINILE SPION POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

  • ., marţi, 23.07.2024 15:19

    Nu ii schimba grila aia urata?

  • koshmar, marţi, 23.07.2024 15:28

    pe cat pariu ca o fac si mai urata de data asta?

  • Andriu, marţi, 23.07.2024 15:55

    BMW par hotarati sa lanseze masini cu design tot mai neplacut cu fiecare masina. De cate ori vad cate unul cu grila asta, imi aminteste de castori.

  • Matei, marţi, 23.07.2024 18:11

    Backlift

  • Mihai, miercuri, 24.07.2024 09:39

    Masina cocalarilor supremi. Trebuia facuta dupa chipul si asemanarea lor. Cat mai agresiva, cat mai marlaneasca posibil. BMW ar trebui sa ofere si posibilitatea de personalizare: ce tatuaje are proprietarul, sa se vopseasca pe masina si neaparat niste degete mijlocii in sus ca sa stie aia care trec pe langa masina cine e boss de boss pe sosele. Masina poate fi deja comandata de pesti, interlopi ca masina de "firma" pentru afacerile lor. Masina va fi dodata din fabrica cu sistem de dat flashuri ca sa se asigure ca nu le sta nimeni in fata. Marlania marlaniilor intruchipata intr-o masina.

  • Mircea, miercuri, 24.07.2024 09:53

    BMW demonstreaza ca oricat de urata pot face o masina, tot vor gasi clienti pentru ca stie sa faca reclama prostului gust si urateniei. De obicei marcile se straduiesc sa faca masini mai aspectuoase, mai ales la facelift, dar BMW le face din ce in ce mai hidoase. Asa ca lumea clar nu cumpara produsul ci un semn, cat atat ii duce pe ei capul si atat e limita: BMW. Poti pune semnul si pe o caruta, ca o vor cumpara. In curand liderul Clanului Sportivilor o va avea, ca sa isi puna in ea sabiile si armele si sa mearga cu ea la lupta. De partea cealalta va fi liderul Clanului Camararilor cu aceeasi masina sau ultimul model de Audi. Mercedes S class ramane masina popilor care si ei fac un ban cinstit si ajuta marcile germane sa prospere.

  • CSV, miercuri, 24.07.2024 10:23

    Nu, nu, nu, trebuie păstrată grila veche dar făcută mai lată și mai înaltă, la nivel superior capotei cu 20mm, cu stegulețe metalice la colțuri și farurile mult mai înguste, poate chiar doar niște dungi luminoase înguste, multicromatice, gen Darth Vader sword. Vai mama lui de design.

  • un cetatean, miercuri, 24.07.2024 21:12

    Obsedatul siteului este la datorie, iar plange sub diferite denumiri, get a life loser

  • Dutz, joi, 25.07.2024 00:06

    Mircea, Matei, Mihai (ordinea este aleatorie… sunteți 3 de un leu), seria 7 copii..., trezirea, nu-i 2.0 diesel. Da, de acord nu place multora (nici mie), dar nu se poate cumpara SH cu 10.000. Si un pechinez latră mai cu sens…