FOTOSPION: Viitorul Mercedes-AMG Clasa C electric, surprins în teste

Publicat sâmbătă, 10.08.2024 10:38 de Alexandru Monenciu

Fotografii spion au surprins viitorul Mercedes-AMG Clasa C electric în timp ce era testat pe legendarul circuitul Nurburgring Nordschleife.

Deja nu mai este o noutate că producătorul german de automobile pregătește un Clasa C cu zero emisii. Când va debuta, va fi un rival pentru Tesla Model 3 și BMW i4, dar spre deosebire de acesta din urmă, va avea un design propriu.

Prototipurile au tot fost surprinse în teste. De această dată, fotografii spion au reușit să imortalizeze versiunea de performanță AMG. Unde putea să fie testată, dacă nu pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.

Deși întreaga caroserie este acoperită cu folie de camuflaj, se pot observa totuși câteva componente specifice unui AMG: aripioare aerodinamice, jante supradimensionate, aripi evazate și un eleron discret în partea din spate.

Nu se cunoscut detalii despre sistemul de propulsie al viitorului Mercedes-AMG Clasa C electric. Cel mai probabil, va fi echipat cu două motoare electrice pentru a putea concura de la egal la egal cu BMW i4 M50 xDrive.

VEZI IMAGINILE AICI

via Carscoops

  • Matei, sâmbătă, 10.08.2024 15:19

    Departe de conceptul CLA, care arata superb.

  • Mihai, duminică, 11.08.2024 11:43

    Dar de ce electric? Germanii parca nu le mai cumpara. Pentru cine le produc si de ce investesc in ele daca nu se cauta? Mercedes Benz inca nu a aflat asta chiar de la germani??? Ingrijotator lucru ca nu se invata nici Mercedes Benz minte. Mai ales ca ar concura cu BMW i4 alta electrica fara success. Dau faliment si astia in curand daca nu se axeaza intens pe dieseluri.