Genesis confirmă: conceptul GV80 Coupe Concept va deveni model de serie

Publicat miercuri, 05.04.2023 10:52 de Tiberiu Safta

La câteva ore după dezvăluirea conceptului GV80 Coupe Concept, Genesis a confirmat că acesta va fi transformat într-un model de serie. Noul model va fi lansat până în 2025.

Constructorul sud-coreean de mașini premium a dezvăluit, recent, noul concept GV80 Coupe Concept, o mașină care anunță un viitor SUV coupe de performanță din partea Genesis. La momentul prezentării, nu era clar dacă acest concept va fi transformat într-un model de serie.

Ei bine, la câteva ore de la prezentarea oficială, Genesis a confirmat acum că GV80 Coupe va fi comercializat în viitorul apropiat. Lansarea noului model ar trebui să aibă loc până în 2025. Evident, Genesis nu a dezvăluit mai multe informații tehnice despre noul model, însă nu ar fi surprinzător să vedem același motor V6 de 3.5 litri twin-turbo, de 375 de cai putere, pe varianta coupe.

Genesis nu a confirmat nici dacă modelul va ajunge în Europa. În orice caz, mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcurs ce ne apropiem de momentul lansării noului model.

via Motor1

  • bravos, miercuri, 05.04.2023 12:30

    genesis confirma: in lupta impotriva poluarii globale doua treimi din articolele AM se ocupa de masini cu motoare de sase sau mai multi cilindri, cu puteri peste 300 cai , si poluare ca la furnal