GENEVA 2013 LIVE: Kia Cee'd GT şi Pro_cee'd GT, debutul hot hatch-urilor mult aşteptate

Publicat miercuri, 06.03.2013 13:25 de Sebastian Toma

Kia a adus la Geneva versiunile de serie ale lui Cee'd GT şi Pro_cee'd GT, primele hothatch-uri construite de producătorul din Coreea de Sud.

A doua generaţie a compactei Cee'd a venit la Geneva într-o versiune GT. Aceasta a fost expusă împreună cu versiunea echivalentă a lui Pro_cee'd, fratele cu trei uşi al popularului hatchback sud-coreean. Versiunile GT ale compactelor de la Kia sunt echipate cu un motor 1.6 GDI Turbo, de 204 CP şi 265 Nm, cuplate unei transmisii manuale cu şase trepte. Rezultatul: un stand aglomerat pentru cei de la Kia, plin de jurnalişti curioşi de potenţialul noilor versiuni oferite de constructorul din Coreea de Sud.

Detalii complete despre noile modele GT de la Kia sunt aici.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Echipa Automarket se află în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă prezintă live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

  • mog, miercuri, 06.03.2013 13:33

    chiar arata bine. personal, nu sunt prea incantat de aspectul exterior al noului ceed, dar varianta asta GT inspira forta...parca e altceva. probabil ca nu va costa sub 20000 eur...din pacate. chiar nu as ezita sa m`il cumpar, daca mi l`as permite, evident.