Hamann a lansat la Frankfurt un kit de caroserie pentru Panamera

Publicat vineri, 16.09.2011 12:44 de Sebastian Toma

Tunerii de la Hamann au lansat la Frankfurt un kit de tuning pentru Porsche Panamera, incluzând modificări la motor, interior, exterior şi suspensie.

Porsche Panamera a primit încă un kit de tuning. De data aceasta, vorbim de un pachet realizat de cei de la Hamann, tuneri cunoscuţi în principal pentru experienţa în modificarea modelelor BMW, care nu s-au ferit să modifice şi modele Mercedes-Benz, Porsche, Aston Martin şi altele. Kit-ul atrage atenţia în primul rând prin aspect, fiind vorba de un set de ornamente estetice care îi lăţesc caroseria lui Panamera, alături de un set de jante din aliaj de 22 inch.

Aceste jante sunt forjate şi au o lăţime de 9.5 inch pe faţă şi de 11 inch pe spate şi sunt echipate cu anvelope de 265/30 ZR22, respectiv 305/25 ZR22.

Cei de la Hamann s-au ocupat doar de versiunea turbo a lui Panamera, care a primit 80 CP şi 120 Nm în plus. Suspensia lui Panamera a fost echipată cu un modul special de coborâre a gărzii la sol, coborând cu 30 de milimetri modelul din Stuttgart. La nivelul interiorului, Nemţii oferă o tapiţerie mixtă piele/Alcantara, pedale sport din aluminiu şi ornamente piano black.

Noile aripi faţă şi spate ale lui Panamera îi măresc lăţimea cu 60 de milimetri faţă de standard. Capota elegantă realizată de cei de la Porsche a primit o serie de fante de aerisire, la fel cum a fost cazul barei de protecţie faţă şi a pragurilor laterale. Posteriorul şi profilul lui Panamera arată bine, însă, kit-ul fiind potrivit mai bine pe aceste secţiuni.

Via | WorldCarFans

Foto | Ciprian Mihai, Hamann