Hamilton multumeste echipei pentru victoria din Ungaria

Publicat miercuri, 29.07.2009 18:09 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a multumit inginerilor si mecanicilor McLaren pentru victoria obtinuta duminica pe circuitul de la Hungaroring.

Via | McLaren

  • scuderia, miercuri, 29.07.2009 19:05
    ..

    a uitat sa-i multumeasca lu alonso

  • rayn380, miercuri, 29.07.2009 20:10
    Pe naiba....

    Ce sa-i multumeasca frate???Era gramada pe el, Alonso chiar nu avea ce sa faca....Chiar daca nu avea acel accident cu roata si plus strategia lui cu 3 opriri, daca prindea cel mult locul 3 era bine. Masina McLaren pilotata de Lewis, chiar nu a avut rival in cursa trecuta, just like old times....Hai sa-i dam cezarului ce-i al cezarului, vorba aia....

  • hasu, joi, 30.07.2009 00:03
    HAM

    INTRADEVAR MASINA A FOST GENIALA.Pilotul.........

  • guawar, joi, 30.07.2009 00:13
    HAMM

    HAM..a venit nasul tau..SCHUMI ha..ha ha..sa te vad acum ciocolata :)))

  • Mclaren_Mircea_1984, joi, 30.07.2009 00:38
    ii da clasa Lewis la Shumi

    Schumi nu mai are cum fi un pilot de top, dupa 3 ani de pauza. Deprinderi si abilitati care nu pot fi intretinute decat prin continuitate si exercitiu, sunt diluate in cazul lui Schumchaer, veti vedea ca nu va putea face fata nici sa prinde podium. Abia asept sa vad cum il umileste Lewis.

  • NeoGalaxy, joi, 30.07.2009 10:36
    @Mclaren_Mircea_1984

    Intelegem ca de abia astepti sa vezi cum il umileste Lewis pe Schumi dar sa vezi ce comedie o sa fie daca o sa-l umileasca Schumi pe Lewis :) Atunci sa vezi cat o rada istoria de poate cel mai slab campion din istorie.

  • rayn380, joi, 30.07.2009 20:56
    mda

    Nus ce naiba v-o place sa va impungeti atat unul pe altul.....rabdare frate pana pe 23 august si atunci veti vedea ce si cum.....daca unul ii mai bun sau mai prost decat celalat, cu toate ca la partea cu prostia ii discutabila la nivelul celor doi(daca poti sa spui asa ceva despre cei doi). Evident ca va fi si Kimi, care desi este coechipier cu schumi, sa nu uitam ca mult timp s-au duelat, iar tineretea si valoarea lui kimi si-au spus cuvantul de foarte multe ori in fata "zeului" , desi nu avea experienta lui. Cred ca Kimi abia asteapta clipa asta sa-si i-a intr-un fel revansa in fata "maretului", este o mare oportunitate, la fel cum este si pentru Lewis cat si pentru ceilalti tineri piloti. Este o sansa pentru toti, nus cum sa-i zic, poate ca voi fi dur; sa-i dea peste nas si eu cred ca in situatia actuala in care este schumi, cred ca multi din lupii tineri o sa-l "haituiasca" . Zic asta, intrucat, schumi, are 40 ani, nu mai are asa reflexe si skill, dupa 3 ani in care a stat si cel mai important lucru, nu are masina(doar daca vor continua sa imbunatateasca masina, asa cum s-a intamplat cursa trecuta). Il vad pe schumi, sa va dau un exemplu, nu stiu daca ati vazut o bataie de caini, cum 5 dulai tineri, il ataca pe unul batran, care pana mai acu ceva timp in urma era tata lor, toti ii stiau de frica, doar ca in prezent se ghemuieste tot, isi ridica coada sus si cere indurare de la aia care maraie la el. Ii ceva general, se aplica peste tot, atat la animale, dar si la noi oamenii, in viata noastra cotidiana. Nah, sper sa ma insel, sper sa faca o figura buna totusi....