Hamilton nu renunta la titlul mondial

Publicat joi, 03.09.2009 14:47 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton spune ca nu renunta la titlu atat timp cat mai are sanse matematice si vrea sa castige Marele Premiu al Italiei de la Monza.

Via | LewisHamilton

  • scuderia, joi, 03.09.2009 16:08
    ...

    va las pe voi sa comentati k mi s-a facut scarba

  • Mclaren_Mircea_1984, joi, 03.09.2009 16:33
    Ce scarba mai?

    Declaratiile astea sunt doar ca sa mentina trendul ascendent care ii in sanul echipei, si tonusul psihic general care ii in cadrul echipei dupa uriasul salt calitativ cu masina incepand cu Nurbugring. Nu-i nebun sa creada ca poate deveni realistic vorbinb campion cu asa putine puncte cu doar 5 curse inainte de final. Oricum inaintea pilotilor Ferrari tot se va clasa la finalul campionatului stai linistit. Vai si amar de scuderia ta... s-a chinuit sa faca fata unui Force India, si daca nu era gafa mecanicilor la primul schimb la Fisichella, masina Ferrari era batuta. Vai si amar sa nu reusesti sa pui nici o secunda fata de Force India demostreaza inca odata cat de varza ii F60. Dar incepand din Turcia tot noroc au, nu-i atinge nimeni la start, iese de pe pista in afara ei castiga 2 pozitii si ca de obicei maFIA demosntreaza ca are dubla unitate de masura cand ii vorba de Ferrari. Degeaba aburesete Gazzetta dello Sport, pentru ca daca era vorba de un alt pilot automat era penalizat cu o trecere pe la boxe. Faza lui Raikkonen cand efectiv intra in Lewis daca Lewis nu avea sangele rece sa traga mult in drepta si sa se fereasca de manevra aia sacrificandu-l pe bietul Vettel, a fost identica cu manevra lui Webber la Nurburgring. Mi-e greata de FIA, poti spune ce vrei. Chiar daca ar fi fost nevinovat a fost jenant ca a fost amanat pana dupa cursa, ca sa poata fi musamaliza mai bine, pe cand Webber a fost judecat atunci... De ce daca era abia dupa start Raikkonen a facut manevra aia nu a fost investigat, pe cand Webber a fost. Rusine Ferrari, de aia va bate Dumnezeu cu ghinioanele care le aveti in curse, pentru ca legea compensatiei vine. De aia i-a puscat lui Massa motorulc and mai avea 2 tururi, si de aia a plecat cu furtunu dupa el, si de aia a primit in cap bucata aia de metal. Imi fac pacate ca zic asta, dar si-a meritato Ferrari cu varf si indesat. Oricum ii umileste Lewis pe Ferrari in ultimele curse o sa vezi. Mai scarboase este toata complicitatea FIA fata de acest cancer rosu decat declaratiile pe care Lewis le da pentru moralul echipei. Si te rog NeoGalaxy abintine-te de la comentarii pentru ca nu cu tine vorbeam ci cu Scuderia. Nu-mi tine aici teoria chibritului facand tu pe inteligentul si pe specialistul incercand jalnic sa cosmetizezi punctul tau de vedere. Oricum nu vorbeam cu tine si nici nu te-am jignit cu nimica, deci vezi-ti de treaba ta.

  • NeoGalaxy, joi, 03.09.2009 17:28
    @McLaren_Mircea_1984.

    O sa ai niste surprise foarte neplacute in 2010, dar eu ma bucura de fiecare dintre ele. Ce pot sa-ti spun este doar ca sangele apa nu se face.

  • Mclaren_Mircea_1984, joi, 03.09.2009 18:01
    @NeoGalaxy

    Ce surprize neplacute o sa am in 2010 corelat cu faptul ca sangele apa nu se face? aaa...m-am prins... faptul cao sa reusiti sa il instalati pe Jean Todt in functia de presedinte al FIA... Stiu ca va fi cireasa de pe tort prin care vreti sa va aratati puterea pe care o aveti in Formula 1 prin impunerea fostului team manager in fruntea FIA. Dar nu mi-e teama de Todt, cu toate penalizarile pe care Lewis le va primi in 2010 tot va reusi sa smulga titlul celor de la Ferrari. Nu sunt deloc un om religios, dar exista o lege divina a compensatiei, stii cum se zice: nu bate cu bata... Cine stie ce ghionioane se vor abatea iar peste Ferrari ca sa existe un echilibru in masurile maFIA ale lui Todt si bucatile de metal care vor zbura spre capetele lui Massa si Alonso. Atunci si eu ma voi bucura in 2010 :) Cand simt cinismul si bucuria asta ca va punti omul chiar si oficial in fruntea, imi vine sa las orice urma de umanitate si fair-play, si sa imi para rau pentru accidentul lui Massa. Cat de penibil ma simt acum cand as fi preferat sa nu castige Lewis in Ungaria doar ca sa stiu ca Felipe ii bine si ca scapa...

  • NeoGalaxy, joi, 03.09.2009 21:20
    @Mclaren_Mircea_1984

    Am spus doar ca o sa fie cateva suprize referitor F2010 :) Iti spun doar ca va semana foarte foarte mult cu celebrul F2004 :) Referitor la compensatie, iti recomand sa vezi anime-ul asta: Fullmetal Alchemist II - The Brotherhood, acolo o sa vezi cum arata legea compensatiei in adevaratul sens al cuvantului si sincer, sper sa te impresioneze :)

  • adi1618, joi, 03.09.2009 22:03
    ...

    sa zicem ca nu e imposibil, dar nu il vad reusind. si mai usor de declaratiile astea. pentru noi ii doar un sport. nu castigam nimic si nu pierdem nimic. nu are rost sa ne jignim intre noi