Hamilton: "Victoria din Singapore m-a maturizat"

Publicat luni, 28.09.2009 16:37 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton sustine ca victoria din Singapore l-a maturizat si ca a simtit ca are mai multa experienta decat Sebastian Vettel, care l-a presat in debutul cursei.

Via | LewisHamilton

  • MBZ_Fan, luni, 28.09.2009 17:34
    Hamilton

    Desi simpatizez cu McLaren si inevitabil cu pilotul lor No. 1, Hamilton arata din nou cam cat de "matur" este. Pai cum Dumnezeu sa nu dea "maturitatea", asa, dintr-o data peste tine, dupa ce ca stewarzii ti-au facut un favor indirect, penalizandu-l pe Vettel, care in alte circumstante si cu un pic de perseverenta, tare cred ca ar fi trecut fluierand pe langa tine?

  • hakkinen, luni, 28.09.2009 18:55
    daca si iar daca........

    Daca nu-l penalizau pe Vettel, trecea de Lewis, la fel daca nu-l penalizau pe Rosberg, Nico iesea victoriosdaca Alonso nu mai facea ultimul pit-stop, cred ca iesea pe primul loc, Button daca pleca putin mai din fata pe grila, termina primul cursa.........@MBZ: peste tine cand da maturitatea ?

  • Cyrus, luni, 28.09.2009 19:34
    Ba nu s-a schimbat...

    Do you think this win has helped you to grow in maturity? "Yeah, I definitely think I've grown in maturity: when you have somebody like Sebastian Vettel behind you - who is a great driver but doesn't have quite as much experience as I do - you definitely feel a bit more comfortable in that position. E unul din cei mai buni piloti pe pista, dar cand vad cate o astfel de declaratie prin presa din partea lui sau alte "peripetii" care il caracterizeaza, ma fac sa ma intorc iarasi la concluzia ca ... inca nu s-a maturizat deloc. Se comporta inca ca un copil rasfatat

  • MBZ_Fan, luni, 28.09.2009 20:52
    @hakkinen

    Propriile tale cuvinte, propria gandire(unica ce-i drept, infima si fixa) demonstreaza tuturor cam cat te-ai maturizat...

  • diesel08, marţi, 29.09.2009 00:27
    Hamilton

    Fata de cursa anterioara in mod cert e mai bine,n-a iesit in decor in ultimul tur:)