Hyundai "Beach Cruiser" debuteaza la SEMA

Publicat joi, 25.10.2007 14:54 de Bogdan Mirică

Hyundai a anuntat o premiera mondiala pentru salonul de tuning SEMA 2007. Este vorba de conceptul Beach Cruiser.

Si Hyundai si-a anuntat prezenta la cel mai important salon de tuning al anului, SEMA 2007. Coreeni vor prezenta pe 30 octombrie, in premiera mondiala, o versiune modificata a modelului Elantra Touring, corespondentul lui i30 Crossover din Europa, botezata Beach Cruising. Tuningul a fost asigurat de K-Daddyz-Kustomz si va atrage cu siguranta privirile multor vizitatori la salonul american.

Conceptul modificat a fost vopsit in culorile violet si portocaliu, pe caroserie fiind aplicate si o serie intreaga de viniluricu tenta verde. Masina a fost incaltata cu jante de 20 de inch din aliaj si cauciucuri Dunlop Sport Maxx iar aspectul frontal a primit o grila cromata. Look-ul exterior este completat de geamurile fumurii si acoperisul panoramic.

La interior casa de tuning a combinat tapiseria din piele maro cu accente de violet si portocaliu. Exagerarile in materie de sisteme video si audio nu lipsesc, K-Daddyz echipand masina cu patru ecrane DVD pentru pasagerii din spate, opt difuzoare, cinci amplificatoare si opt subwoofere Infinity.