Hyundai Veloster ar putea primi o versiune în cinci uşi

Publicat duminică, 26.06.2011 12:46 de Cornel Șocariciu

Constructorul sud-coreean Hyundai ar putea da naştere unei versiuni cu cinci uşi a coupe-ului Veloster.

Anul acesta, constructorul sud-coreean Hyundai a venit pe piaţă cu Veloster. Coupe-ul sportiv al asiaticilor şi-a făcut debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, iar piaţa europeană l-a putut admira în cadrul Salonului de la Geneva.

Cel mai proaspăt model coreean se dovedeşte a fi unul dintre cele mai atrăgătoare maşini ale constructorului din ultimii ani şi dispune de o singură portieră spate, poziţionată pe partea dreaptă care dispune de deschidere tradiţională.

Pentru a umple golul provocat de acest compromis, constructorul coreean ar putea lansa şi o versiune cu cinci uşi a lui Veloster. Eunjoo Shin, manager care se ocupă de planificarea producţiei, a confirmat aceste zvonuri într-un interviu dat publicaţiei australiene Car Sales.

În România, Veloster este disponibil de la 20.141 de euro şi vine echipat cu o unitate de 1.6 litri cu injecţie directă care produce 140 de cai şi 167 Nm. Coupe-ul poate fi comandat alături de o transmisie manuală sau împreună cu noua cutie automată cu dublu-ambreiaj.

Via | CarSales

  • hyundai, duminică, 26.06.2011 20:27
    "copy cat" automaker

    deci sa recapitulam... "filosofia"de design "Fluidic sculpture" copie "Kinetic design" hyundai ix35 copie ford kuga hyundai curb copie nissan juke hyundai veloster copie vw scirocco hyundai avensis -un avensis mai prelins etc. etc si care-i faza... veloster ?!! mai sa fie, coreeni s-au italienizat... oare isi schimba si religia? coreeni astia ar vinde-o si pe mama lor pentru bani! sa spunem lucrurilor pe nume... numele cu rezonanta latina e doar o diversiune sa nu ne gandim ca e copie dupa masina teutona, scirocco

  • hyundai, duminică, 26.06.2011 20:46
    erata

    hyundai grandeur - copie avensis

  • jaques, duminică, 26.06.2011 22:56

    Nu trebuie decat sa-i mai puna o usa!Are deja 4!

  • vlad, luni, 27.06.2011 12:25

    linia farurilor cu spoilerul e copiata de la ds3. in schimb disegnerii de la kia fac traba mult mai buna