Imagini noi cu viitorul Lexus GX, noul off-roader de lux al japonezilor

Publicat miercuri, 07.06.2023 13:22 de Tiberiu Safta

Lexus a publicat câteva imagini sugestive noi cu viitoarea generație Lexus GX, un model înrudit cu Toyota Land Cruiser. Noul model aduce un design nou și debutează în curând.

În urmă cu câteva zile, Lexus a publicat o imagine teaser cu noua generație a modelului de teren GX. Acesta este un model de teren înrudit cu Toyota Land Cruiser și care se pregătește să intre în cea de-a treia generație. Prima a fost lansată în 2002, urmată de generația actuală în 2009.

Noul model va fi dezvăluit oficial în mai puțin de 24 de ore. Până atunci, constructorul japonez ne oferă ultimele imagini sugestive cu viitorul model. Imaginile relevă ceva mai mult din noul design al SUV-ului de teren de lux, de unde putem remarca un aspect foarte pătrățos al caroseriei. De asemenea, putem vedea și un design nou al farurilor LED, care sunt mai subțiri și mai simple față de cele văzute la generația actuală.

Tot aici putem vedea și o grilă cu un design nou și vopsită în negru. Noua grilă o înlocuiește, astfel, pe cea veche, cu accente cromate.

Deocamdată, Lexus nu a oferit foarte multe detalii tehnice despre noul model, însă știm că acesta va fi bazat pe aceeași platformă cu Toyota Land Cruiser. Toate acestea le vom afla în mai puțin de 24 de ore, atunci când va fi dezvăluit noul model de teren.

via Lexus

  • Mike, miercuri, 07.06.2023 19:52

    Mult sub Rivian R1S sau R1T

  • Relu, miercuri, 07.06.2023 22:16

    Haoleu măi muică! Au renunțat la grila aia tip autobuz/autocamion.