Imagini noi cu Volkswagen Golf GTI Clubsport facelift: debut la cursa de 24 de ore de la Nürburgring

Publicat vineri, 24.05.2024 10:52 de Tiberiu Safta

Volkswagen a publicat o serie de imagini oficiale noi cu noul Golf GTI Clubsport facelift. Noul model va fi dezvăluit oficial în 31 mai, în cadrul weekend-ului cursei de 24 de ore de la Nürburgring.

A mai rămas o săptămână până la momentul lansării oficiale a lui Volkswagen Golf GTI Clubsport facelift. Până atunci, constructorul de la Wolfsburg ne oferă o serie de imagini oficiale cu noul model ascuns sub camuflaj.

Cea mai nouă versiune a lui Golf GTI primește o parte frontală revizuită, cu o bară nouă, faruri LED noi și sigla mărcii iluminată. Alături de asta, noul Golf GTI Clubsport facelift primește jante de 19 inch cu un design nou, precum și stopuri LED noi și un eleron montat pe plafon.

Pentru moment, Volkswagen nu a dezvăluit foarte multe detalii tehnice despre noua versiune de performanță a lui Golf. În schimb, cunoaștem că noul model va primi modul de rulare Special, adaptat circuitului Nürburgring. Bineînțeles, noul Golf GTI Clubsport facelift primește și un șasiu adaptiv DCC, precum și un asistent vocal inteligent cu ChatGPT integrat.

Noul Volkswagen Golf GTI Clubsport facelift va fi dezvăluit oficial în 31 mai, în cadrul cursei de 24 de ore de la Nürburgring. Tot acolo, Volkswagen va concura cu o versiune pregătită pentru competiție a aceluiași model și care va fi alimentată cu combustibil alternativ.

via Volkswagen