Îmbunătățiri pentru Lexus LS: suspensie revizuită și mai multe sisteme de siguranță în standard

Publicat luni, 01.11.2021 15:29 de Alexandru Monenciu

Lexus anunță o serie de îmbunătățiri pentru nava amiral LS. Printre ele se numără o suspensie revizuită, dar și mai multe sisteme de siguranță oferite în standard.

Actuala generație Lexus LS a debutat în 2017, iar anul trecut a primit un facelift. Acum, constructorul japonez de automobile anunță o nouă serie de îmbunătățiri pentru nava sa amiral. Desigur, unele minore, dar care o vor ajuta în lupta cu rivalii din segment.

Așadar, Lexus a pregătit ornamente interioare Haku pentru modelele echipate cu pachetele Luxury și Executive. Totodată, sistemul audio Mark Levinson cu 23 de incinte și 2.400 W poate fi bifat și în cazul nivelului de echipare de bază.

Mai departe, LS a primit în standard pachetul de sisteme de siguranță Lexus Safety System+ 2.5. Acesta include, printre altele, Lane Departure Alert cu funcție Steering Assist, Automatic Emergency Braking, Lane Tracing Alert, Intelligent High Beam și All-Speed Dynamic Radar Cruise Control.

Inginerii Lexus au recalibrat suspensia pentru o ținută de drum îmbunătățită. În rest, nava amiral LS a rămas neschimbată, astfel că poate fi comandată în continuare atât în versiune obișnuită cât și hibrid.

via Lexus

  • Edikkk, marţi, 02.11.2021 18:27

    Asta cu cenzura de aiurea... Care a fost motivul cenzurării mai multor comentarii?? Între cenzura împotriva unor jigniri da, dar în rest cam cenzură comunistă, nu credeţi ?