Lamborghini: Urus și Huracan primesc versiuni noi în a doua parte a anului

Publicat vineri, 15.04.2022 11:59 de Alexandru Monenciu

Constructorul din Sant'Agata Bolognese anunță două versiuni noi pentru Urus și una pentru Huracan. Acestea urmează să fie prezentate în a doua jumătate a anului curent.

Anul 2022 a început cum nu se poate mai bine pentru italienii de la Lamborghini. În primul trimestru din acest an, marca din Sant'Agata Bolognese a livrat 2.539 de mașini la nivel global, reprezentând cel mai bun Q1 de până acum.

Potrivit reprezentanților companiei, jumătate dintre clienți au ales SUV-ul Urus, iar cealaltă jumătate s-a împărțit între Huracan și Aventador. Supercar-ul cu motor V12 rămâne, așadar, popular, chiar dacă producția lui se aproprie de final.

Recent, Huracan a primit o nouă versiune denumită Tecnica. Poziționată între versiunea cu roți motrice spate a lui Huracan Evo și Huracan STO, noul Huracan Tecnica dispune de 640 CP.

Cu ocazia rezultatelor trimestriale, Lamborghini a anunțat și că în a doua jumătate a anului, Huracan va primi o nouă versiune, iar gama Urus se va îmbogăți și ea cu două versiuni noi.

via Lamborghini