Land Rover Discovery Sport se întrece cu o sanie trasă de câini în singurul tunel care oferă zăpadă în mijlocul verii

Publicat luni, 28.08.2017 13:06 de Bogdan Mirică

Land Rover promovează noul Discovery Sport printr-o confruntare între crossover-ul său și o sanie trasă de câini.

Chiar dacă suntem în mijlocul verii, Land Rover s-a gândit să promoveze actuala generație Discovery Sport cu o reeditare a confruntării clasice dintre o mașină și o sanie trasă de câini.

Și pentru că avea nevoie de zăpadă, constructorul britanic a dat o fugă până în Finlanda. Însă, chiar dacă vorbim despre o țară nordică, temperaturile din timpul verii nu permit menținerea unui strat de zăpadă pentru sania trasă de câini.

Finlandezii sunt inventivi, așa că la 35 de metri sub pământ a fost creat un tunel în care temperatura constantă este de -2 grade Celsius. Prin urmare, există mereu un strat de zăpadă.

Land Rover a strecurat în tunel modelul său Discovery Sport, dar și pe Laura Kaariainen, campioana curselor de sanie trasă de câini pe distanțe medii. Ideea confruntării a venit după ce Land Rover a aflat că peste 50% dintre clienții săi călătoresc cu câinele în mașină.

Pentru a echilibra balanța, Discovery Sport a avut de traversat o serie de obstacole create din blocuri de gheață. Câștigătorul întrecerii a fost decis la fotografie.

  • mishazaitev, luni, 28.08.2017 14:02

    Nu ar fi stricat sa spuneti si ca tunelul respectiv face parte din complexul de ski Vesileppis si sa pomeniti si numele celui care a condus masina ... Probabil ca, daca si Disco ar fi fost condus de un finlandez, castigatorul nu ar fI fost decis la fotografie ...