Lauda: "BMW-Sauber va avea probleme mari in Spania"

Publicat luni, 04.05.2009 13:33 de Daniel Popescu

Niki Lauda anticipeaza ca BMW-Sauber nu va obtine rezultate bune in Spania din cauza configuratiei circuitului de la Catalunya.

Austriacul spune totodata ca Marele Premiu al Spaniei reprezinta ultima sansa pentru McLaren si Ferrari de a reveni in lupta pentru titlu.

Via | F1way

  • WestMclaren, luni, 04.05.2009 13:43
    punctare

    Nu mai inteleg nimic. Am citit stirea de doua ori si eram sigur ca nici Mclaren nici Ferrari nu vor lua "+". "McLaren and Ferrari have the same problem: needing to make two steps while the top teams make only one. If they can't do that as soon as possible, the season (for them) is over," Lauda added.

  • michelle_b, luni, 04.05.2009 14:06
    WestMclaren

    E si normal ca nu intelegi :). Se spune clar: "McLaren and Ferrari have the same problem". Dar, ceea ce lipseste pentru a intelege, este amanuntul ca azi e ziua in care Ferrari si McLaren trebuie sa puncteze. De aceea e de bine. Si tot de aceea nu se dau stirile negative cu ei. Si nici stirile cu alte echipe. Sau nu se scad puncte conform grilei. Get used to it!

  • daniel.popescu, luni, 04.05.2009 14:17
    @WestMclaren

    Declaratia lui lauda la adresa McLaren si Ferrari este mai degraba neutra decat negativa, de aceea echipele au primit cate doua puncte. Compara aceasta declaratie cu cea la adresa BMW-Sauber. Nu cred ca toate cele trei echipe meritau -5 puncte.

  • daniel.popescu, luni, 04.05.2009 14:18
    @michelle_b

    Oare chiar trebuie sa mentionez in fiecare zi ca nu exista ziua McLaren, ziua Brawn etc?

  • michelle_b, luni, 04.05.2009 14:30
    daniel.popescu

    poate ar trebui DOAR sa se publice [asa cum ati promis] TOATE stirile, indiferent de punctare si echipe. Atunci nu ar mai exista dubii. Mentionarea nu ajuta cu absolut nimic si nici nu dovedeste absolut nimic [nu ca eu as avea nevoie de vreo dovada]. Daca ti se pare ca nu am dreptate, iti pot oferi cu multa placere link-urile catre TOATE stirile despre care am vorbit [si care nu vor aparea azi, din motivul de mai sus]. Cit despre raspunsul dat lui WestMcLaren, sincer, dar nicio parte a declaratiei "McLaren si Ferrari AU ACEEASI problema ... [cu BMW]" nu mi se pare neutra. Dar, probabil ca am tradus eu gresit :(

  • WestMclaren, luni, 04.05.2009 14:41
    @daniel

    Eu din aceasta stire inteleg doar un singur lucru: BMW va avea probleme mari in Spania, iar Mclaren si Ferrari au si ei probleme. Dar nu e o problema mare asta, cel putin pt mine. Avem cursa in acest week end, asta e mult mai important. Sa auzim numai de bine.