Mansory a prezentat o editie speciala a lui Veyron la Geneva

Publicat vineri, 06.03.2009 16:11 de Sebastian Toma

Tunerii de la Mansory au prezentat o versiune unicat a lui Bugatti Veyron la Salonul Auto de la Geneva.

Mansory a prezentat Veyron LINEA Vincero la Salonul Auto de la Geneva. Aceasta versiune unicata a modelului Bugatti a fost construita pentru un seic arab. La fel ca Veyron Pur Sang, Linea Vicero este fabricat cu ajutorul unei cantitati mari de fibra de carbon si aluminiu.

Exteriorul modelului prezinta si el cateva schimbari subtile, cum ar fi partea frontala revizuita, cu o masca in forma de V si pozitii cu LED-uri aplicate in aripile fantelor de aer.

Aripile modelului au primit si ele niste modificari, iar modelul a primit un set nou de jante.

Tunerii de la Mansory au modificat interiorul si motorul lui Veyron. Astfel, au obtinut 8 CP in plus cu ajutorul unei admisii modificate si a unui nou sistem de evacuare. Interiorul modelului a fost schimbat dramatic, dupa gustul noului proprietar. Mansory LINEA Vincero are un interior alb cu accente negre, care nu se potriveste cu caracterul sportiv al lui Veyron.

Via | Autoblog

  • dasda, vineri, 06.03.2009 18:51
    ei na

    1. masina nu este unicata; se vor face 3 exemplare 2. s-au obtinut 108 cai in plus si nu doar 8 cai; masina are acum 1.109 CP 3. legat de interior, nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea; plus ca nu prea vad nici un caracter sportiv la Veyron Capisci?

  • ioio, vineri, 06.03.2009 20:55
    se potriveste

    ...ca nuca'n perete

  • Wankel, sâmbătă, 07.03.2009 20:05

    pana la urma tot veironu ramane pe primul loc?...sau pagani zonda care au tunat-o aia ramane?...au vazut ca cei cu pagani au facut din carbon si a prins 420 parca...ceva de genu..oricum cu vreo 3-4km/h in plus fata de veironu netunat...si acum au facut si ei veironu?