McLaren il vrea pe Nico Rosberg

Publicat luni, 25.05.2009 17:51 de Mircea Meșter

Norbert Haug a afirmat intr-un interviu ca Nico Rosberg se afla pe lista de piloti doriti la McLaren. Pleaca heikki Kovalainen?

via | F1 Complete

  • Cyrus, luni, 25.05.2009 18:01
    Merita :)

    Demult ma gandeam la asta :) Chiar ar merita Nico la o echipa buna, iar Heikki a cam dezamagit. Insa interesant, n-o sa iasa scantei cu Hamilton?

  • sharky_raduku, luni, 25.05.2009 18:22
    @

    o echipa anglo-germana cu un duo anglo-german . Ar fi interesant de vazut :) sper ca il voi vedea de la anul luptandu-se pentru titlu .

  • NeoGalaxy, luni, 25.05.2009 18:24
    @Nico

    Sper sa nu ajunga la McLaren. Nu de alta dar daca nu il va sluji pe "printisorul" Lewis, nu o sa-l iubeasca nimeni la McLaren. Uitati-va la Kova... ba nu-i merge masina, ba nu are o strategie bine, ba trebuie sa-l lase pe Lewis. Totul spre binele echipei evident. Kova a ajuns mai rau ca Ervine si Barri. Ma rog... Barri... nu se stie, deja la Brawn fac misto de el.

  • sharky_raduku, luni, 25.05.2009 18:27
    @Neogalaxy

    Nico nu cred ca vine la Mclaren sa fie vioara a 2-a , e totusi german .

  • rayn380, luni, 25.05.2009 19:00
    Nico

    Sincer sa fiu chiar imi doream sa il aduca pe Nico la McLaren, Heikki, mi se pare slab rau, sa nu uitam ca nici la Renault cu Fernando, n-a facut mai nimic, era la fel ca si Piquet de acum. Sper ca daca Nico va veni la McLaren sa nu i se aplice acelasi tratament cum i-a fost aplicat lui Alonso, cu toate ca m-as mira, mi-ar place sa ii lase sa se lupte de la egal la egal cu Hamilton, la fel cum fac si cei de la Ferrari, adica cand unul din cei doi este in fata sa-l ajute ami mult, evident, daca in joc este titlul. Cred ca va avea parte de aceeasi afectiune ca si Lewis , intrucat Nico este german si ar fi foarte mult promovat de mercedes. Ii urez multa bafta si sper sa se infaptuiasca acest lucru cat de curand, ma refer la acest sezon..

  • mobius, luni, 25.05.2009 20:18
    Nu ar fi bine pentru Rosberg

    Cata vreme Hamilton este la McLaren nimeni nu va putea sa faca ceva. Daca un dublu campion mondial a avut parte de un tratament atat de prost din partea echipei, nu vad cine altcineva va fi tratat mai bine. Nu trebuie uitat ca McLaren in 2007, pentru a-l sustine pe Hamilton a sacrificat titlul la piloti. In plus eu cred ca echipa Williams este pe cale de a realiza masina pe care o astepta Rosberg.

  • VJohann, luni, 25.05.2009 20:50
    este o optiune

    eu cred ca mclaren vrea sa schmbe intreaga linie de piloti, denis aplecat asa ca anul acesta e poate ultimul pentu ham ham la mclaren, in pluc a mai si gafat anul acesta, despre kova sincer nu cred ca e chiar asa de slab a castigat turneul campionilor si campion in gp2, eu cred ca interesele de schipa sunt cele care il defavorizeaza, la renault masina a fost un fiasco, la mclaren a trebuit sa joace dupa denis&ham asa ca acum poate ca o sa ramana, finlandezi nu sunt rai

  • scuderia, luni, 25.05.2009 21:17
    gresala fatala

    sper k nico sa nu semneze in nici un caz...oricum el a declarat mai demult...decat sa fiu nr doi mai bine pilotez o masina de mijlocul plutonului

  • NeoGalaxy, luni, 25.05.2009 23:15
    @mobius

    Au sacrificat titlul la piloti? Parca le-au sacrificat pe ambele :)))))))