McLaren SLR reînvie cu ajutorul pachetului Edition

Publicat luni, 06.12.2010 17:50 de Bogdan Mirică

McLaren a prezentat la Salonul Auto de la Essen o ediţie specială a supercarului SLR. Botezată Edition, versiunea personalizează modelul exotic, garantând în acelaşi timp exclusivitate.

Deşi a ieşit de mult timp din producţie, iar în locul său Mercedes a lansat noul SLS AMG, vechiul SLR revine în actualitate. Jumătatea britanică a modelului, Mclaren, a pregătit un pachet special pentru supercarul dezvoltat împreună cu Mercedes.

Clienţii, care au deja în garaj vechiul SLR, pot opta pentru un kit botezat Edition. Pachetul oferă mai multe modificări aerodinamice, care garantează o apăsare aerodinamică mult mai bună. Suspensia şi direcţia au fost şi ele modificate pentru a obţine performanţe îmbunătăţite pe şosea.

Nici interiorul nu a scăpat de mâna celor de la McLaren, care şi-au dorit ca SLR Edition să poată fi considerat un superlativ al personalizării. McLaren Edition SLR nu aduce nici o modificare sub capotă, unde va trona acelaşi motor V8 de 5.4 litri.

Ediţia specială a supercarului a fost expusă în premieră mondială în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. McLaren nu a anunţat însă preţul oficial al pachetului, preferând să se rezume doar la faptul că planurile sale de producţie vor include doar 25 de exemplare. 

via | autocar