Mercedes-Benz va lansa 10 modele plug-in hybrid până în 2017

Publicat luni, 23.03.2015 12:10 de Dragoș Băltățeanu

Mercedes îşi va extinde gama modelelor plug-in hybrid cu încă 10 modele până în anul 2017. De asemenea, variantele hibrid ce pot fi încărcate şi la priză vor purta litera e lângă denumirea modelului.

Mercedes-Benz îşi va extinde puternic gama modelelor plug-in hybrid în următorii ani. Conform oficialilor mărcii, nu mai puţin de 10 modele plug-un hybrid se vor alătura gamei actuale de modele până în anul 2017. De asemenea, Mercedes va renunţa la denumirea oficială Plug-In Hybrid în favoarea literei e alăturată denumirii modelului.

Astfel, actualul Mercedes-Benz C350 Plug-In Hybrid va purta denumirea C350e. Acest model va debuta în luna martie a acestui an şi este echipat cu un motor pe benzină de 279 CP plus un motor electric şi un set de acumulatori ce pot fi încărcaţi şi de la o priză clasică. Autonomia în mod electric pentru modelul Mercedes-Benz C350e este de 31 kilometri. Modelul C350e va fi disponibil atât în variantă sedan cât şi break.

Al doilea model plug-in hybrid din gama Mercedes va fi noul SUV GLE, dar această versiune nu are încă o dată oficială de lansare. Apoi, este posibil să vedem o versiune plug-in hybrid pentru modelul V-Klasse în vitorul apropiat, acest model fiind anunţat de către conceptul V-ision

Mercedes-Benz mai are în gamă şi modelul S500 Plug-In Hybrid disponibil pentru anumite pieţe, însă restul de modele cu tehnologie hibridă şi încărcare la priză sunt încă secrete. 

Via autoblog