Mercedes pregătește peste 30 de lansări până în 2022: modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, dar și hibrizi AMG

Publicat luni, 03.02.2020 15:06 de Paul Cosma

Mercedes pregătește peste 30 de lansări (modele noi și update-uri pentru modelele actuale) până în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Pe listă se află 5 modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, hibrizi AMG, dar și o versiune de producție pentru hypercarul Project One.

Strategia pentru următorii 3 ani implică un calendar aglomerat pentru departamentul de dezvoltare de la Mercedes, așa cum o arată unele informații neoficiale.

Presa britanică susține că Mercedes va lansa peste 30 de modele noi (inclusiv update-uri pentru cele existente) până la sfârșitul anului 2022.

Pe lista nemților se află generații noi pentru Clasa C și Clasa C, dar și noul Mercedes SL, care ar putea fi prezentat la începutul lui 2021.

Constructorul pregătește și 5 modele electrice în gama EQ, precum și hibrizi pentru divizia de performanță AMG. Versiunea plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) ar urma să intre în producția de serie spre finalul anului 2020.

Potrivit Autocar, Mercedes va lansa și o versiune de serie pentru hypercar-ul Project One, cu livrări așteptate să debuteze în 2021.

Via Autocar