Mini va prezenta un nou concept pe 23 septembrie

Publicat vineri, 10.09.2010 11:54 de Sebastian Toma

Mini va organiza un eveniment special în Londra pentru a prezenta un nou concept înaintea Salonului Auto de la Paris. Evenimentul este deschis şi pentru public şi are ca vedetă o versiune nouă a lui Countryman.

Englezii de la Mini vor prezenta un nou concept pe 23 septembrie. Modelul va fi prezentat în Marea Britanie, iar prima imagine teaser sugerează o versiune nouă a lui Countryman. Având în vedere faptul că modelul Countryman este oferit atât în versiune diesel, cât şi în versiuni pe benzină şi versiune de performanţă S, ne putem aştepta ca noul concept să prefigureze versiunea John Cooper Works a lui Countryman. Până în acest moment, versiunea respectivă nu a fost nici infirmată, nici confirmată de oficialii mărcii britanice.

Din ce putem observa în prima imagine teaser, conceptul are jante vopsite în alb şi prezintă o bară faţă cu un design agresiv. Aceste elemente ar putea confirma ipoteza că modelul respectiv este o versiune JCW a noului crossover de la Mini. Plafonul modelului este vopsit şi el în alb, iar husa care acoperă caroseria are o "etichetă" care poartă inscripţia "100% Mini".

În stilul nonconformist al mărcii britanice, persoanele interesate să vadă noul concept pot să se înscrie pe facebook pentru a asista la dezvelirea modelului respectiv. Din păcate pentru pasionaţii Mini din întreaga lume, doar fanii din Marea Britanie pot participa de la evenimentul din Londra. Partea bună pentru englezi este că participarea la prezentare este gratuită şi nu prezintă nicio obligaţie pentru fanii mărcii. La urma urmei, cei mai câştigaţi de pe urma acestui eveniment sunt cei de la Mini, care vor atrage atenţia unui public preţ de câteva ore.

Via | BMWBlog