Nissan a creat un parfum cu miros de anvelope

Publicat vineri, 24.05.2024 14:24 de Tiberiu Safta

Nissan a lansat oficial un parfum care îmbină mirosul de flori de cireș cu cel de anvelope. Noul parfum a fost creat într-un laborator din Shanghai.

Cu ocazia cursei de Formula E de la Shanghai din acest weekend, Nissan a lansat un produs ceva mai neobișnuit. Mai exact, este vorba despre un parfum cu mirosul de flori de cireș amestecate cu cel de anvelope.

Noul parfum al mărcii japoneze este botezat Smell My Dust și conține particule de praf de cauciuc pentru a obține acest miros. Parfumul în sine a fost creat într-un laborator din orașul chinez și urmează să fie comercializat în viitorul apropiat.

Deși pare neobișnuit, acesta nu este primul parfum lansat de Nissan. Constructorul japonez mai oferă și alte 8 arome, disponibile pe site-ul dedicat Nissan Perfume. Câteva dintre parfumurile vândute de marca japoneză poartă numele unor modele celebre, precum GT-R, Patrol, 350Z și Armada.

via Nissan

 • George Simion, sâmbătă, 25.05.2024 01:01

  sper ca particulele alea cad pe piele si nu intra pe nas. oricum trebuie neaparat sa il incerc! nismo electric!!!

 • spaclu lu manole, sâmbătă, 25.05.2024 08:38

  Grija mare cu parfumurile chinezesti. Ultima oara nu le-a iesit prea bine in laboratorul din wuhan.

 • Carlos, sâmbătă, 25.05.2024 12:02

  Pragmatismul japonez nu se dezminte. Nissan vrea să fie pregătit cu tot ce trebuie pentru a putea acoperi mirosul de faliment.

 • PMC, sâmbătă, 25.05.2024 23:47

  Pudratele noastre comentatoare harnicutze? Ce faceti? N-ati comandat inca parfumul cu pudra de gume ca sa salvati paneta? Hai, sa vedem acum daca sunteti responsabile! :))

 • @pml, duminică, 26.05.2024 02:39

  https://youtu.be/wTy2sDcVw2A

 • Dutz, luni, 27.05.2024 05:14

  Orice om sănătos la cap a înțeles ca poluarea este o problemă și în sfârșit avem tehnologia care să permită o trecere spre surse curate de generare a electricității. De ce am vrea să pompăm petrol, să provocăm dezastre ecologice? Oamenii sunt dependenți de natură chiar dacă unii cred ca natura depinde de noi. Dar nu de aceea spunem ca unii-s foci spălate pe creier… m-am săturat să spun de ce. Pe lângă faptul ca respect munca lui Buhnici (munca la care contribui financiar uneori), ca orice sursa de informație trebuie procesată. Buhnici are talentul de a “omite” și o face vorbind repede :))) Din tot ce înseamnă poluare, 24% este generata de transporturi (auto, bus, camioane, avioane). Auto plus autobuze generează 45% din acestea, adică mașinile undeva la 10% din poluarea mondială ceea ce nu este neglijabil, mai ales ca o bună parte se întâmplă unde noi trăim și respirăm. Din păcate BEV-urile actuale nu sunt încă o soluție (cost, încărcare etc) care să poată fi accesată de marea majoritate. Vom vedea când tehnologia va rezolva și aceste aspecte și atunci BEV-urile vor devenii majoritare… dar din păcate cred ca va mai dura, iar directivele ori legile nu pot rezolva partea tehnologică și de infrastructură, plus ca sunt și alte priorități care au nevoie de mulți bani și resurse :((( Not more, not less https://ourworldindata.org/co2-emissions-from-transport