Nissan Navara primește o serie de îmbunătățiri: motor diesel de 2.3 litri mai performant și sistem de infotainment NissanConnect

Publicat marţi, 04.06.2019 15:54 de Daniel Popescu

Nissan Navara a primit câteva îmbunătățiri, printre care se numără un câștig de 3 CP pentru motorul diesel de 2.3 litri și introducerea sistemului de infotainment NissanConnect.

Nissan a dezvăluit marți o serie de noutăți de natură tehnică pentru pick-up-ul Navara, disponibile pentru comenzile efectuate pe piața europeană începând din 1 iulie.

Motorul diesel de 2.3 litri și 160 de cai putere a fost îmbunătățit pentru a respecta standardul Euro 6D Temp, astfel că este mai eficient din punct de vedere al emisiilor și consumului de carburant.

În plus, producătorul japonez menționează că unitatea de propulsie a primit o configurație Twin Turbo și oferă acum 163 de cai putere, cu 3 cai putere mai mult decât până acum.

Pe de altă parte, Nissan a introdus pe Navara și noul sistem de infotainment NissanConnect cu ecran de 8 inch și compatibilitate cu Apple CarPlay, dar și aplicația de smartphone care permite controlul unor funcții de la distanță, inclusiv pornirea și oprirea.

De asemenea, inginerii Nissan au efectuat o serie de schimbări și la nivelul frânelor, astfel că distanța de frânare a fost de asemenea îmbunătățită. În schimb, Nissan nu a introdus practic nicio noutate în privința designului exterior și interior.

Nissan Navara este cel mai vândut pick-up din lume, iar anul trecut s-a comercializat în peste 231.000 de unități la nivel global.

Via Nissan

  • someone, marţi, 04.06.2019 16:38

    poate ca atunci cand motorul va ajunge la norma euro9, va dezvolta catre 187-189 cai :))))) glumesc, mai important decat cei 3 caluti e respectarea normei 6d temp