Noi detalii despre Tesla Model 3 Performance: cel mai puternic model va avea peste 500 CP

Publicat joi, 18.04.2024 16:29 de Tiberiu Safta

Au apărut informații tehnice noi despre Tesla Model 3 Performance, cea mai puternică versiune a modelului electric. Informațiile au fost scurse din greșeală de către filiala din Marea Britanie a mărcii americane.

Filiala din Marea Britanie a celor de la Tesla a scurs din greșeală informațiile tehnice importante despre viitorul Model 3 Performance, versiunea de performanță a modelului electric. Din această scurgere de informații, aflăm că noul model va dezvolta peste 500 de cai putere și ca va fi cea mai puternică versiune a lui Model 3 produsă vreodată.

Figura exactă nu a fost dezvăluită, însă mai aflăm că noua versiune primește modificări la șasiu și suspensie pentru un comportament mai dinamic. Inclusiv pedalele se vor simți diferit, iar controlul temperaturii frânelor va fi și acesta revizuit. Noua Tesla Model 3 Performance va primi și jante noi, mai ușoare.

Ca design, noua versiune de performanță va primi bare de protecție noi, un difuzor aero nou și un eleron din fibră de carbon. În habitaclu vor fi prezente scaune cu un aspect nou și cu suport lateral îmbunătățit, precum și ornamente decorative din fibră de carbon.

Deocamdată, Tesla nu a anunțat când va fi lansată noua versiune de performanță a lui Model 3.

via Motor1

  • Diana Șosoacă, joi, 18.04.2024 18:05

    Temerar Exigent Sublim Loial Atemporal

  • Dutz, sâmbătă, 20.04.2024 18:45

    Tesla sunt în “șah”… dacă nu mai rău. “Valoarea de piaţă a Tesla a scăzut cu 41% de la începutul anului şi până în prezent, o perioadă marcată de îngrijorări cu privire la continuarea creşterii, restructurări de personal şi primele scăderi anuale” Au dormit pe ei crezând că vor sparge tot: Mercedes, BMW, Audi, Chrysler, Lincoln samd. Când spuneam că nu pot venii cu un singur model ieftin ca-și “omoară” restul gamei…. ei acuma nu mai au nici perspective în zona low cost iar ce vând acum sunt deja “obosite” să nu mai spun de succes fulminant al uglytruck, aproape 4.000 livrare până în prezent (jenant) și acelea trebuie aduse in service cǎ și le rămâne accelerația blocată. Dar, “ei” vin cu model 3 cu 500 CP… au luat prin surprindere piața, așa ceva… Ieri am fost într-un Tesla 3 dual motor, are aproape 3 ani și puțin sub 40.000 (unic proprietar, garaj, drumuri ok), trăncăne si scârțâie din toate încheieturile, XC60 aproximativ aceeași vârstă dar 90.000 km este parfum. Sunt “convins” ca Tesla vor produce 20 mil de masini/an începând cu 2030… ce-i așa greu să faci un PowerPoint? Oare este cineva prin zonă care și-a luat o Tesla SH?, sunteți mulțumit?

  • @Dutz, luni, 22.04.2024 11:42

    Dutzule, nu te mai faci bine, baiatule. Cata boala poti sa ai pe un producator auto? Daca erai concurentul lui direct in piata, intelegeam.. dar tu esti un parlit de postac fara viata care sta toata ziua pe automarket si asteapta urmatoarea stire despre Tesla. Ce s-a intamplat, ai vrut sa faci test drive si te-au refuzat dupa fata?

    Dutz, marţi, 23.04.2024 20:04

    Așa-i, m-ai nimerit, geniule ;) Am ZERO boală pe Tesla, chiar produc componente pentru Tesla și scăderea comenzilor m-ar afecta dacă nu aș fi anticipat și pregătit capacitățile așa cum EU am vrut, deci știu exact câtă abureala, falsitate, exagerare și manipulare este în ecuație. La fel știu despre Lucid și mai ales Rivian. “Statul” pe Automarket (mulțumesc Automarket pe această cale) este parte din job-ul meu bostane (deci sunt chiar plătit… foarte bine, din punctul meu de vedere)… și “boala” o am și am avut-o pe voi focile spălate pe creier, activiști de fațadă, oportuniști scelerați samd… care în realitate nu au făcut mai nimic relevant în viața de 2 lei pe care o aveți. Așa că te obosești sau nu, să mă “înveți” o lecție… mi se rupe, doar “dai apă la moară” și confirmi evidentul… foci, spălate pe creier!!! ;)))

  • Dutz mâncați cicluri de găină, luni, 22.04.2024 12:33

    M-au refuzat pentru ca sunt prea prost. Asa cred ei dar eu sunt de fapt deștept și vizionar, știu și că noaptea NU bate vântul. Proștilor și spălaților pe creier.

  • Seriff, marţi, 23.04.2024 10:23

    Are dreptate Dutz, chiar ca daca spalatii pe creier fani electro-mizerii nu vad asta. Tesla e in pom si pomul in aer de cand s-au taiat subventiile de la stat, electricele se vand din ce in ce mai prost spre deloc, abia astept sa dispara de tot!

  • @Dutz, miercuri, 24.04.2024 08:48

    Nu mai pot cu tine, esti cel mai amuzant personaj fictiv din mediul online pe care l-am intalnit. Ce produci pentru Tesla? Aerul din turbina? Baia de ulei? Filtrele de motorina? Daca produci piese pentru firmele pe care le-ai enumarat, sigur esti listat si pe bursa americana. Zi-mi te rog numele companiei tale, numai un prost nu ar cumpara actiuni la o companie condusa de un vizionar ca tine. Nu produci si eoliene care detecteaza cand e noapte si intra singure in stand-by?