Noua generație Skoda Superb a intrat în producție, la uzina din Bratislava

Publicat luni, 04.12.2023 13:50 de Alexandru Monenciu

Constructorul din Mlada Boleslav anunță că noua generație Superb a intrat în producție, la uzina din Bratislava. Tot aici este asamblat și Volkswagen Passat.

În urmă cu o lună am fost prezenți la premiera mondială a noii generații Skoda Superb.

Acum, constructorul din Mlada Boleslav anunță că nava amiral a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Bratislava. Din motive logistice, producția modelului Superb a fost mutată de la Kvasiny la Bratislava, parte a planului Beta+.

În mai puțin de doi ani, Skoda a instalat în hala uzinei din Bratislava peste 500 de roboți de ultimă generație.

Tot la Bratislava este asamblat și Volkswagen Passat.

via Skoda

  • bica, luni, 04.12.2023 16:11

    La ce pret o sa aiba, cred ca o sa se vanda ca painea calda...Exista deja pe configurator in Germania, iar varianta Combi cu motor mild hybrid costa 53k pret lista, ceea ce s-ar traduce in 47k dupa toate reducerile... :(

  • Trilulilu, miercuri, 06.12.2023 07:43

    Îți iei Octavia, dacă asta e prea scumpă. Nu vreau sa fiu cârcotaș și să țin partea producătorilor de mașini, dar îmi amintesc când un amic și-a luat un A4 cu 36k euro, acum mai mult de 10 ani. O Octavia azi, nu numai că este mai confortabilă, mai încăpătoare, dar la același preț are dotări mai multe și actualizate. La fel și cu Superb. Bate cu 2-0 un A6 la aceiași bani de acum 10 ani. Știu că a cam murit segmentul 10-20k, care îți oferea o variatate mare de mașini de la oricare producător

  • bica, joi, 07.12.2023 18:54

    @trilulilu octavia e slab antifonata si nu a beneficiat de facelift, deci are design-ul vechi... O sa astept pana in 2026 cand o sa schimb masina, sper ca pana atunci sa mai scada preturile, desi slabe sanse :)