Noul Fortwo! Din nisip.

Publicat marţi, 05.09.2006 12:48 de Mircea Meșter

Aceasta creatie ii apartine campionului mondial la sculptura in nisip si este modul unic in care smart a ales sa prezinte in avanpremiera viitoarea generatie Fortwo.

In momentul in care toata industria auto asteapta prezentarea unor imagini oficiale ale noii generatii a modelului smart Fortwo, germanii a ales o forma total neconventionala de a-si prezenta viitorul model. Smart l-a cooptat pe Pavel Zasanyok, campionul mondial la sculptura in nisip, pentru a realiza un inedit model la scara normala.

Asadar, faceti cunostinta cu noul smart Fortwo! Din nisip.

Pentru a atrage si mai mult atentia asupra creatiei, smart a ales ca evenimentul sa se desfasoare in cadrul weekend-ului finalei campionatului german de volei pe plaja, care s-a desfasurat la Timmendorf.

Iata ce spune comunicatul DaimlerChrysler: “Prototipurile noii generatii smart Fortwo au fost deja prezenta intr-o multime de publicatii scrise sau pe internet, insa acestea au fost camuflate inteligent”. Altfel spus, am fost pacaliti pana acum, aceasta sculptura inedita fiind primul indiciu referitor la forma finala a noului model.

Printre noutatile observabile se disting volumul anterior pronuntat, forma farurilor si a stopurilor si rotile care ies si mai mult in exterior decat pana acum. Pentru restul amanuntelor, asteptam o “sculptura” reala.