Noul Mitsubishi ASX facelift: parte frontală revizuită

Publicat miercuri, 24.04.2024 12:19 de Tiberiu Safta

Mitsubishi a publicat imagini oficiale cu noul ASX facelift, identic la nivel tehnic cu Renault Captur. Noul model primește o parte frontală revizuită și aceleași motorizări văzute la Captur.

Constructorul japonez a publicat mai multe imagini oficiale cu noul ASX facelift. Noul model vine la mai puțin de doi ani după ce a fost lansată cea de-a doua generație a crossover-ului de dimensiuni compacte, care este identică la nivel tehnic cu Renault Captur.

Principala noutate adusă de Mitsubishi ASX facelift este o parte frontală revizuită. Concret, avem aici o grilă nouă, mai mare și mai sculptată, precum și faruri noi, alungite și mai subțiri. De asemenea, bara de protecție are un design nou, cu o priză de aer mai mare. Părțile laterale și cea din spate nu au suferit modificări.

Interiorul noului ASX facelift este în mare parte neschimbat și acesta. Dotările notabile de aici sunt un ecran central de 10.4 inch, la fel ca la Renault Captur și un ecran de 7 inch pentru instrumentarul digital. Opțional, este disponibil și un instrumentar de 10 inch.

În standard, ASX facelift primește Apple CarPlay și Android Auto wireless, un sistem de monitorizare a șoferului, asistent de urgență pentru păstrarea benzii și asistență inteligentă pentru viteză.

Noul ASX facelift este disponibil cu 4 motorizări. Prima este un motor de 1.0 litri turbo cu 3 cilindri care dezvoltă 91 de cai putere. Urmează un motor de 1.3 litri mild-hybrid de 140 de cai putere și cu o cutie manuală cu 6 trepte.

Aceeași motorizare poate fi cuplată și la o cutie automată cu 7 trepte, iar puterea crește la 158 de cai putere. La final, avem și un motor hibrid de 1.6 litri, cu două motoare electrice, care dezvoltă în total 143 de cai putere.

Pentru moment, Mitsubishi nu a anunțat prețurile noului ASX facelift.

via Mitsubishi

  • Trilulilu, miercuri, 24.04.2024 17:53

    Un Renault cu mici retușuri.