Ofertă specială pentru Audi TT: pachet S Line Competition cu motor turbo de 2.0 litri şi 230 CP

Publicat vineri, 23.09.2016 17:55 de Daniel Popescu

Versiunile coupe şi cabrio ale lui Audi TT sunt disponibile acum şi cu pachetul special S Line Competition, care aduce câteva noutăţi de design alături de motorul turbo de 2.0 litri şi 230 CP.

Audi TT este prea banal pentru tine? Constructorul german a găsit soluţia potrivită pentru a rezolva această problemă, prin lansarea unui pachet special numit S Line Competition.

Disponibil atât pentru versiunea coupe, cât şi pentru cabrio, pachetul special include câteva îmbunătăţiri estetice interesante, cea mai importantă fiind aripa spate proeminentă.

Pe lângă aceasta, există o serie de noutăţi precum finisajul negru lucios pe anumite componente, inclusiv pe grilă şi pe jantele de 19 inch.

Din păcate, există un singur motor la dispoziţie, şi anume o unitate turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri care dezvoltă 230 de cai putere şi un cuplu de 370 Nm livrat unei cutii de viteze manuale cu 6 trepte. De asemenea, ambele versiuni beneficiază şi de o suspensie mai sportivă care permite scăderea gărzii la sol cu 10 milimetri comparativ cu versiunea clasică.

La interior se remarcă deja popularul Audi Virtual Cockpit, compus din ecranul cu o diagonală de 12.3 inch, dar şi scaunele sport cu tapiţerie din piele şi Alcantara. Opţional, poţi alege şi tapiţeria din piele Nappa. Audi TT S Line Competition va fi disponibil la vânzare în Europa spre finalul acestui an.

Via Audi

  • dany, vineri, 23.09.2016 19:29

    in promotie este inclusa si puntea spate rigida?! altfel n-are nici un farmec...