Pasionat de off-road? Acum există ștergătoare de parbriz speciale pentru ieșirile în teren accidentat

Publicat joi, 28.01.2021 09:34 de Florin Ardeleanu

Compania BFGoodrich lansează pe piață ștergătoarele de parbriz de off-road. Acestea sunt inspirate de anvelopele All-Terrain T/A K02 ale brandului american.

Mașinile pregătite special pentru teren accidentat au câteva echipamente și caracteristici speciale. Spre exemplu, o gardă înaltă la sol, anvelope de off-road, troliu, filtru de aer extern sau scuturi din metal care protejează componentele importante ale sistemului de rulare.

BFGoodrich propune acum și un set de ștergătoare de parbriz, tot de off-road. Compania americană le descrie ca fiind "un produs inovator, conceput pentru a rezista provocărilor pe care le implică rularea în teren accidentat, în special în condiții dificile sau extreme."

Ștergătoarele au o formă robustă și sunt inspirate de anvelopele All-Terrain T/A K02 ale companiei. Partea exterioară a lamelei imită chiar un profil de anvelopă.

Americanii susțin că suspensia "X-Flex" asigură un contact perfect cu parbrizul, iar tehnologia "Scrub-X" îndepărtează rapid stropii de apă, noroiul, zăpada și urmele lăsate de insecte.

Noile ștergătoare de off-road lansate de BFGoodrich costă 79.99 dolari, cu mult peste prețul unui set normal.

via Jalopnik