Peugeot pregăteşte un nou concept menit să-i schimbe direcţia de design

Publicat luni, 27.01.2014 16:53 de Sebastian Toma

Francezii de la Peugeot vin la Salonul Auto de la Beijing cu un nou concept. Acesta va marca o nouă direcţie de design pentru marca din Sochaux, schimbată în trecut de conceptele Onyx şi 5 by Peugeot.

Peugeot a publicat un teaser al noului său concept, pregătit pentru Salonul Auto de la Beijing. Modelul este un succesor al lui Onyx, un al concept al mărcii franţuzeşti, şi are rolul de a prezenta noua direcţie de design a mărcii din Sochaux. Potrivit primelor informaţii, conceptul are suficient spaţiu pentru patru pasageri, o lungime de 4.73 metri şi o înălţime de 1.31 metri.

Ne aşteptăm la siluetă de coupe, după cum ne lasă francezii să vedem din imaginea teaser, completate de un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase şi de un set de blocuri optice "ascuţite". Profilul modelului va fi marcat de o linie care leagă aripa faţă de aripa spate.

Acesta este conceptul Peugeot Onyx. Este prototipul unui supercar şi a atras atenţia tuturor vizitatorilor de la Salonul Auto de la Paris din 2012.

În cadrul ediţiei 2012 a Salonului Auto de la Paris, Peugeot a "5 by Peugeot". Acesta era inspirat din conceptul SR1, care a dat naştere ideii de a muta sigla Peugeot pe capotă, în timp ce noul 5 by Peugeot a format modelul 508. Între timp, filozofia s-a schimbat din nou. De data aceasta, noul concept al francezilor ar putea să prevestească următoarea generaţie de berline a mărcii.

Via Peugeot

  • Mario0406, luni, 27.01.2014 23:09

    Tocmai asta nu-mi place la Peugeot. Isi schimba linia de design cu fiecare model, prin urmare, n-au nicio identitate de marca in afara de logo.

  • Sorin, marţi, 28.01.2014 08:08

    Prietene Mario, aia se cheama inovatie...probabil esti fan VW si AUDI la care nu mai stii care, ce model este daca te uiti de la mai mult de 10 m la ele :))))))