Porsche 911 facelift

Publicat joi, 15.02.2007 16:50 de Robert Gherghe

Va prezentam doua fotografii cu viitoarea generatie Porsche 911. Asteptata in 2008, noua generatie aduce schimbari in special la motorizare.

In concordanta cu practica producatorilor de masini sport, Porsche lucreaza la restilizarea modelului 911 pentru anul 2008.

Este greu sa observam diferentele din ultimele doua fotografii disponibile cu viitoarea generatie a lui 911, mai ales in contextul in care majoritatea schimbarilor au loc sub invelisul de metal. Schimbarile vizibile sunt la prizele de aer din partea frontala, care devin mai mari. Impreuna cu noile faruri de pe bara frontala, infatisarea viitoarului 911 este mult mai agresiva. De asemenea, si blocurile optice din spate sufera modificari.

Cele mai importante schimbari sunt sub capota, datorita aducerii noilor motoare cu injectie directa. Economia de combustibili este imbunatita cu pana la 15%. O alta schimbare majora o reprezinta introducerea, ca optiune, sistemul DSG dispus cu comutatoare pentru selectorul transmisiei automate. Cele mai multe dintre modele vor beneficia de mai multa putere, in functie de caz intre 5 si 25 CP in plus.

  • div, joi, 15.02.2007 17:15
    te contrazici

    citate: "Este greu sa observam diferentele din ultimele doua" + "infatisarea viitoarului 911 este mult mai agresiva". Deci? Sunt vizibile diferentele sau nu? :)