Porsche a creat un Carrera 4S unic pentru cei cinci milioane de fani de pe Facebook

Publicat marţi, 06.08.2013 13:32 de Bogdan Mirică

Porsche a ţinut să marcheze atingerea unui număr record de fani pe contul său de Facebook (cinci milioane), cu o ediţie specială a modelului 911 Carrera 4S. Exemplarul unic a fost personalizat cu ajutorul fanilor.

Atunci când contul său oficial de Facebook a atins un milion de fani, Porsche a decis să răsplătească încrederea tuturor cu o reclamă specială, construită pe baza unui puternic impact emoţional. Nu a ştiut că va da naştere unui precedent. Aşa se face că la două milioane de fani au construit chiar şi

o ediţie specială Cayman S, personalizată cu fotografiile tuturor celor care au apreciat pagina oficială.

Recent, Porsche a atins cinci milioane de fani pe contul său de socializare şi a considerat că trebuie să îşi arate din nou recunoştinţa pentru fanii săi. A luat naştere un exemplar unic Carrera 4S, personalizat cu ajutorul fanilor.

Maşina este vopsită în nuanţa Aqua Blue Metallic şi dispune de jante de 20 de inch. Aspectul exterior a fost îmbunătăţit şi cu ajutorul unui pachet Aerokit Cup. Acesta include o buză pentru spoilerul faţă şi una pentru spoilerul faţă, precum şi un eleron fix.

La interior, exemplarul a primit praguri laterale iluminate, aluminiu pentru consola centrală, panourile uşilor şi mânerul cutiei automate PDK. Aluminiul se regăseşte şi la nivelul pedalelor şi a planşei de bord.

Pentru a aduce maşina mai aproape de fani, Porsche a anunţat că exemplarul 911 Carrera 4S va fi disponibil pentru test în cadrul Porsche Experience Center de la Silverstone. Aici, fanii vor avea ocazia să-l conducă pe celebrul circuit britanic.

  • mog, marţi, 06.08.2013 15:05

    masina viselor....de cand ma jucam NFS Porsche pe PC

  • lorinczi.thomas, marţi, 06.08.2013 19:26

    Iar pentru 6 milioane... un Cayenne 6x6!