Porsche a pregătit o ediție specială pentru actualul 911 Turbo S: modelul va fi oferit doar celor care cumpără un avion Embraer Phenom 300E

Publicat luni, 09.11.2020 16:22 de Cornel Șocariciu

Embraer împreună cu Porsche lansează pachetul Duet. Acesta este format dintr-un avion Phenom 300E și un Porsche 911 Turbo S în ediție specială.

Embraer și Porsche au dat naștere proiectului Duet. Cele două companii propun un pachet format dintr-un avion și un 911 Turbo S.

Conform reprezentanților, doar zece astfel de pachete vor fi disponibile, iar clienții care cumpără un Embraer Phenom 300E vor primi și un 911 Turbo S special pregătit de divizia Manufaktur.

Modelul constructorului german preia culorilor folosite de aeronavă. Astfel, în partea inferioară a caroseriei, nemții au pregătit nuanța Jet Gray Metallic, în timp ce restul panourilor vor fi vopsite în SIlver Metallic. Pentru a sublinia și mai mult cele două nuanțe folosite, nemții au pregătit dungi duble amplasate orizontal vopsite în culorile Birlliant Chrome și Speed Blue.

De asemenea, atât la nivelul caroseriei, cât și la interior, Porsche a pregătit un logo cu forma avionului Phenom 300E.

Inscripția "No step" va fi proiectată pe asfalt mulțumită luminilor de întâmpinare de la nivelul oglinzilor, dar se va regăsi și pe pragurile laterale. La interior, clienții vor descoperi o cabină cu accente în culoarea Speed Blue și cu elemente din fibră de carbon. De asemenea, Porsche a pregătit și o placă inscripționată "One of 10" amplasată pe planșa de bord în dreptul pasagerului din dreapta.

Tot ca parte a pachetului Duet, Porsche a pregătit o husă pentru 911, un set de genți de voiaj și un ceas 1919 Globetimer UTC din oferta Porsche Design.

Cele două companii nu au anunțat prețul pentru pachetul Duet, însă un exemplar Embraer Phenom 300E pornește de la 9.5 milioane de dolari.

  • Tatraurs, luni, 09.11.2020 23:39

    Gata,baieti,robor,unibor,credite cu rata fixa sau variabila pe 30 de ani,cat mai e casco la Logan? Cam scumpe gazele iarna asta,nu? Cu taxele cum mai stati,tot real minimum 75% din venituri platiti? Tva? Haha!Salariul cat mai e,ala cu ani de vechime si ore suplimentare,tot imposibil de cheltuit intr-o luna,nu? Pensia cat e? Tot doi ani din ea prindeti daca aveti norocul sa nu va curatati la 50 de ani?A,avion,Porsche,mizilicuri :))

  • mircea badea, marţi, 10.11.2020 02:38

    deja au fost rezervate de pnl-isti.

  • Snow, marţi, 10.11.2020 15:00

    Fantastic nivelul ofertei in lumea superbogatilor si a luxului. Varful de gama Porsche devine un accesoriu … frumoasa combinatie. Ii explic baiatului meu ca sunt oameni pentru care perechea avion personal - masina supersport asortata inseamna un an de munca. E drept, in Silicon Valley. Sper sa-l motivezeze aceste fotografii sa invete, sa viseza si sa munceasca ...