Prima ediție a Salonului Auto Internațional Geneva-Qatar va avea loc în 2023

Publicat marţi, 11.10.2022 14:18 de Tiberiu Safta

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva, împreună cu Qatar Tourism, au anunțat înființarea unui nou eveniment internațional, numit Salonul Auto Internațional Geneva-Qatar. Prima ediție a acestui eveniment va avea loc la Doha, capitala Qatarului, în perioada 5-14 octombrie 2023.

Anul viitor, lumea auto se va putea bucura de un nou eveniment internațional organizat în Orientul Mijlociu. Prima ediție a Salonului Auto Internațional Geneva-Qatar va avea loc în octombrie 2023, la Doha, capitala Qatarului.

Evenimentul va înlocui Salonul Auto de la Geneva, care nu va avea loc, din păcate, nici anul viitor

. Ediția este organizată chiar de către aceeași companie care s-a ocupat de organizarea salonului de la Geneva, în parteneriat cu agenția de turism Qatar Tourism.

Prima ediție a noului eveniment este programată în perioada 5-14 octombrie 2023. Evenimentul va avea loc la Centrul de Expoziție și Convenție de la Doha. Salonul Auto Internațional Geneva-Qatar va fi organizat chiar în perioada în care Formula 1 va concura în această țară, în sezonul viitor. Ediția din 2023 a Marelui Premiu al Qatarului va avea loc în intervalul 6-8 octombrie.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea vedea lansări oficiale și vor putea asista la demonstrații pe circuitul Losail. De asemenea, cei care vor participa la noul eveniment, vor putea vedea și Muzeul Auto din Qatar, cu o colecție de mașini de serie și de curse clasice și moderne.

via GIMS

  • Catalin, marţi, 11.10.2022 19:01

    Și iar potop de lacrimi pe umărul victimelor șantierelor de construcții.