Primele imagini ale noului Fiat Doblo

Publicat marţi, 03.11.2009 10:57 de Sebastian Toma

Noul Fiat Doblo a fost dezvaluit pe internet de catre un cititor Wikipedia. Modelul prezinta un design nou, care preia influente de la Fiorino Qubo.

Cea de-a doua generatie a modelului Fiat Doblo a fost dezvaluita de catre un cititor al enciclopediei gratuite Wikipedia. Potrivit acestuia, imaginea a fost facuta langa Genoa si a fost incarcata pe site-ul Wikipedia Commons, de unde a fost descoperita de catre francezii de la autosblog.fr .

Fiat Doblo a preluat numeroase trasaturi de la Fiorino Qubo, dar prezinta si o serie de elemente complet noi.

Grila fata a lui Fiat Doblo are un design mult mai rotunjit fata de cel al primei generatii, pe cand blocurile optice au fost alungite generos peste faruri, iar elementele de la extremitatile barei de protectie fata au fost si ele marite, in timp ce pozitia proiectoarelor a ramas neschimbata.

Profilul lui Fiat Doblo a fost si el modficiat, linia geamurilor fiind ceva mai ingusta si mai angulara, in special in cazul ultimului geam din spate, amplasat langa montantul C. La fel ca in cazul primei generatii, modelul Fiat Doblo beneficiaza de usi laterale glisante, care ajuta accesul pasagerilor pe randurile doi si trei de scaune, dar si al marfurilor in cazul versiunii furgon.

Posteriorul lui Fiat Doblo este plat si afiseaza o luneta de dimensiuni mari, care prezinta un element negru in partea inferioara. Exista posibilitatea ca luneta si usa hayonului sa se deschida separat, dat fiind luft-ul subtil dintre acestea, dar nu putem stii sigur adevarul pana cand nu vom vedea modelul Doblo in fotografiile oficiale de presa de la Fiat. Noul Fiat Doblo este asteptat pentru lansare in anul 2010 si ar putea beneficia de noile motorizari Multijet II si Multiair.

Via | Autosblog.fr

  • Florin, marţi, 03.11.2009 11:14
    Oribil !

    Oribil ! Intrati pe www.autoblog.it sa vedeti cum au primit italienii acest model .

  • styopka, marţi, 03.11.2009 11:59
    .........

    arata mult mai bine ca prcedentul..........si luneta e simpla si foarte practica

  • roland_st, marţi, 03.11.2009 15:45

    candidat la top 50. Macar e practica si restu' nu conteaza

  • NeoGalaxy, marţi, 03.11.2009 17:08

    Doblo se vinde foarte bine si nu arata ca lumea este interesata de cum arata. Asa ca si Doblo II se poate vinde si mai bine si sigur nu va interesa pe nimeni cum arata. Concurenta are niste modele si mai urate asa ca... se plange cineva de cat de frumoasa sau urata este masina? Nu este ca si cum aceste masini se iau pentru plimbat in oras ci pentru carat, utilitate si drumuri lungi.

  • Etienne, marţi, 03.11.2009 20:50
    Doblo II

    E o duba pana la urma , deci forma urmeaza functia. Arata cam ca o masinuta - cutie japoneza, dar dimensionata mult mai generos. Daca au ridicat si calitatea (destul de slaba la modelul actual) vor avea succes.

  • fuji, miercuri, 04.11.2009 17:54
    ..

    pare inspirata din skoda Yeti si din kia Soul . gresesc ? ....nu cred

  • Andrei Voicu, duminică, 08.11.2009 16:17
    Etienne esti cam naiv

    "Daca au ridicat si calitatea (destul de slaba la modelul actual)" Inainte sa comentezi informeaz-te si vezi de ce oare are doblo atatea premii .Probabil esti si tu unu din fanii Nazistilor care au ceva de comentat concurentei. Daca te vei documenta putin vezi afla de ce fiat e in profit urias pe timp de criza in timp ce masinile voastre bune dau faliment incet incet una dupa alta , de ce e singura masina care a luat premiul masina anului 2 ani consecutiv si totusi de ce le lauda posesorii. Spre deosebire de tine vorbesc din ce am si nu din ce zice vecinul care bineinteles are golf ca si el la randul lui a fost indrumat tot de un vecin care a prins un golf moca in 98 si s-a laudat la tot satul..si tot asa de la marlan la marlan...(poate totusi nu ai mintea asa ingusta si intelegi idea ) Am un fiat marea weekend 1.9 JTD din 2001 cu 280.000 km si nu a avut nici o problema mecanica decat schimbatul unei curele de distributie. Sunt si propietarul a 6 Doblouri din 2005 (detin o firma de distibutie ) dintre care doar la unu din ele a crapat odata ambreajul. Sotia conduce si dansa un Bravo din 2008 1.4 T-jet 150 cp..masina trage de rupe si se conduce exceptional ( cauta ce fac " valorosii " ei adversari ) Va rog sa imi scuzati limbajul vulgar dar e inadmisibil sa vezi lumea asta plina de cunoscatori. Aveti grija pe viitor ce masini achizitionati ca e posibil ca unele din masinile astea super bune sa poarte sigla unei masini de proasta calitate precum Fiat . Prin astea nu vreau sa zic ca Fiat sunt the best...nici pe departe...dar ca raport pret/calitate e un brand cu o istorie veche si demna de lauda