Primul teaser al noului Renault Espace, transformat în SUV

Publicat miercuri, 25.01.2023 10:38 de Tiberiu Safta

Renault a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație a modelului Espace. După 40 de ani de existență, celebrul monovolum va fi transformat într-un SUV, iar debutul său este programat în această primăvară.

Constructorul francez ne oferă prima imagine teaser cu cea de-a șasea generație a lui Espace. O noutate adusă de această iterație nouă este faptul că Espace este transformat dintr-un monovolum într-un SUV.

Imaginea oferită nu relevă decât noua siglă a numelui modelului, cu litera E de la finalul numelui vopsită într-o nuanță de aur. Deși nu a fost confirmat până acum, acest mic detaliu sugerează că noul Espace ar urma să fie un model electric.

Deocamdată, nu se cunosc foarte multe detalii tehnice despre viitorul model. Renault a confirmat că primul SUV Espace va fi bazat pe platforma CMF-CD, împărtășită cu actuala generație Espace și cu mai multe modele ca Megane, Scenic, Kangoo și Austral.

Tot aici, Renault a mai confirmat că noul Espace va fi disponibil în versiuni cu 5 locuri sau cu 7 locuri. Vom afla mai multe detalii despre noul SUV francez pe parcurs.

Noua generație Renault Espace va fi lansată oficial în primăvară. Deocamdată, constructorul francez nu a dezvăluit data lansării.

via Renault