Renault Austral, cu un pas mai aproape de lansare. Va fi oferit numai cu motoare hibrid pe benzină

Publicat miercuri, 05.01.2022 15:36 de Alexandru Monenciu

Renault anunță că viitorul SUV compact Austral a intrat în ultimele faze de dezvoltare. Cu această ocazie, constructorul francez de automobile a dezvăluit că gama de motorizări va fi compusă exclusiv din unități hibrid pe benzină.

În încercarea sa de a recâștiga segmentul C, Renault va lansa în primăvara acestui an un nou SUV compact. Numele său este Austral și va înlocui în gamă actualul Kadjar.

Noul Austral va avea o lungime de 4.51 metri și va putea găzdui până la 5 pasageri. Acum, constructorul din Hexagon ne anunță că a intrat în fazele finale de dezvoltare.

O flotă de aproximativ 100 de vehicule, conduse de 900 de șoferi, va parcurge în următoarea perioadă 2 milioane de kilometri: 600.000 de kilometri pe drum deschis și restul pe circuit.

În timpul acestor teste, inginerii vor monitoriza cu atenție setările noii platforme CMF-CD3, sistemele de asistență la condus, izolarea fonică și confortul suspensiei, printre altele.

Cu această ocazie, Renault a dezvăluit și că noul Austral va fi echipat numai cu motoare hibrid pe benzină, cu puteri de până la 200 CP. Gama va include un agregat E-Tech Hybrid e ultimă generație, o unitate 1.3 TCe cu sistem micro-hibrid la 12V și un propulsor nou 1.2 TCe cu sistem micro-hibrid la 48V.

via Renault

  • mog, joi, 06.01.2022 13:32

    nu puteau sa i zica noul Kadjar?