Renault Symbioz primește o nouă echipare entry-level: start de la 27.350 de euro

Publicat luni, 16.09.2024 13:33 de Alexandru Monenciu

Constructorul francez de automobile anunță o nouă echipare entry-level pentru modelul Symbioz. Denumită Evolution, aceasta poate fi deja comandată, iar prețurile pornesc de la 27.350 de euro cu TVA inclus.

În luna iunie, Renault a deschis comenzile pentru noul model Symbioz. La acea vreme, clienții aveau la dispoziție trei niveluri de echipare și anume Techno, Esprit Alpine și Iconic.

Acum, constructorul francez anunță un nou nivel de echipare entry-level. Denumit Evolution, acesta vine echipat cu motorizarea E-Tech full hybrid de 145 CP.

În standard, noul Symbioz Evolution vine, printre altele, cu jante de 17 inch (din oțel), tapițerie din material textil, faruri și stopuri LED, sistem multimedia OpenR cu ecran de 10.4 inch, sistem de climatizare cu reglare automată, senzori de parcare spate și cameră video pentru mersul cu spatele.

Lista de comenzi a fost deja deschisă. Prețul pornește de la 27.350 de euro, cu TVA inclus, iar peimele exemplare vor fi livrate la începutul lunii decembrie 2024.

via Renault