Schimb de job-uri: Sebastian Vettel conduce o ambulanță pe circuit și încearcă să bată un Ferrari 488 GTB

Publicat miercuri, 03.08.2016 11:40 de Bogdan Mirică

Sebastian Vettel a făcut schimb de job-uri și de mașini cu un șofer de ambulanță. Pilotul de Formula 1 s-a ales cu o utilitară de 118 cai putere, iar ambulanțierul cu un Ferrari 488 GTB.

Într-o încercare inedită de promovare a Scuderiei Ferrari și a pilotului Sebastian Vettel, partenerii lor din Formula 1, cei de la Shell au creat o confruntare inedită. Cu 42 de victorii în Marele Circ, Vettel este unul dintre cei mai buni piloți ai momentului, deci nu are nici o problemă când vine vorba de strunirea celor 670 de cai putere ai noului Ferrari 488 GTB, faceliftul popularului 458 Italia.

Shell s-a întrebat însă ce se întâmpă dacă Vettel primește o altfel de mașină. Mai exact, o ambulanță. Pilotul de Formula 1 a făcut schimb de mașini cu Alex Knapton, un șofer de ambulanță cu 1356 de urgențe la activ.

Alex a primit Ferrari-ul 488 GTB, iar Vettel a trebuit să se descurce cu cei 118 cai putere ai ambulanței. Ambii au făcut un tur de circuit pentru a vedea cine este mai rapid. Rezultatul confruntării este în video-ul de mai jos.