Se naste peste exact 9 luni!

Publicat vineri, 15.12.2006 12:29 de Mircea Meșter

Au ramas fix noua luni pana la lansarea noului Fiat 500. Constructorul italian a lansat cu aceasta ocazie un concurs absolut inedit, dedicat viitoarelor mame.

Echipa de creatie de la Fiat isi mai face o data datoria. Profitand in stil propriu de cele exact noua luni care au mai ramas pana la prezentarea oficiala a noului Fiat 500, italienii au publicat un afis publicitar care surprinde o "ecografie" facuta cu noul "copil" al marcii, mesajul fiind mai mult decat clar:

"Vine in noua luni!"

Cu aceasta ocazie, constructorul italian a initiat un concurs foarte interesant, dedicat viitoarelor mame care vor naste exact in ziua prezentarii oficiale a noului model (15 septembrie 2007). Astfel, daca acestea se inregistreaza pe site-ul oficial al modelului (pe cxare il gasiti AICI) si aduc pe lume un copil in ziua lansarii lui Fiat 500, au sansa de a primi cadou din partea italienilor un exemplar al noului model.

Concursul se adreseaza viitoarelor mame din aproape 50 de tari din lume - printre care si Romania - astfel ca aceasta seara se anunta deja una fierbinte in Europa.